reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

Tylko nie poslincie klawiatury...:p

Waris i Muńka już pojechały, Goch padła a teraz szaleje na odzyskanym terytorium;-) a jak się rozgadala ... ewidentnie goście z bb jej służą:-)

Załączniki

• 2013-01-24 17.38.29.jpg
    2013-01-24 17.38.29.jpg
    39,9 KB · Wyświetleń: 53
reklama
Rysica supermama z ciebie!!!!

my tez w końcu na spacer wyszliśmy, ale szybko zawróciłam, bo u nas drogi w trakcie remontów, chodników brak, wiec przy tym śniegu to tragedia wózkiem ujechać, nawet moim :(

MsMickey masz szczęście, że przed chwilą zjadłam pączka :-p:-p:-p:-p

MsMickey, Muńka ja już w domciu, jednak stwierdziliśmy że za długo będziemy jechać w godz szczytu na Gocław a mała z początku płakusiała ale dałam jej 120mm mleka (miałam jeszcze goraca wodę w termosiku) i jak zasnęła to właśnie przed chwilką wstała.

MSMickey gdybyś widziała jakiego rogala moja mama miała na twarzy jak zobaczyła swoje ciacho na bb :-) słowa uznania tez przekazane :tak:

Kasieńka sto lat dla Nikosia i dużo zdrówka :-)

Idziemy zjeść deserek

Wsunęłyście pół blachy szarlotki?!!!! :-D szleństwo!!! ;-) ;-)
Jak dziewczynki sie dogadywaly? Były jakies interakcje? ;-)

Nieżle z tą Kamilą...:szok: moze chodziło im o odszkodowanie...o tym mówił jej mąż...:sorry:

Uściski dla Nikosia i Marcelinki!!!

edek: Martwię się trochę, bo jak mały był ważony 1,5 tygodnia temu u pani doktor i tez u nas w domu to wyszło 8900, dzis go zwazylismy (wydaje nam sie ze w tym samych warunkach) i wyszło niecałe 8670...dwa razy wazylismy...to moze jednak jest jakis problem skoro on tak sie wybudza w nocy...i moze jednak powinien jesc w nocy skoro spada na wadze...:/// chcielismy go oduczac jedzenia w nocy....a teraz nie wiem, co zrobic...i czy to nie z powodu jakies choroby...co myslicie?

Ostatnia edycja:
Hatszept - może baterie musicie wymienić w wadze? u mnie jak baterie są za słabe to potrafię 3 razy stanąć raz za razem i waga potrafi się wahać nawet o 1,5 kilo!

ha ha ha:-):-):-)

Hatszept intetakcje polegały na podbieraniu zabawek i wyrywaniu włosów Amelce ... aczkolwiek obyło się bez ofiar:-) Fajnie popatrzeć, jak dziewczyny reagują na siebie. Niedługo będą się razem bawić na całego:-)

Waris dobra decyzja Muńka też do domu pojechała bo godzina szczytu była blisko.
Teraz to zdjęcie jest nieaktualne bo Pe się dosiadl ;-)
No i jak usłyszał, ze sernik domowy... pełnię szczęścia okazał:-)
Waris banan mamy zasłużony:-):-):-)

Rysica ja Ci dam foch! Po takiej ilości zdjęć słodkości z thermocudu;-) należało Ci się:p

Leżę sobie z Gosiakiem, ktora piszczy z radości (brzuch pełny) ale spać nie zamierza... hmmm...

Jakie macie plany na wieczór? (zapytała niewinnie...)

Ostatnia edycja:
maćku zrobione :-)

dziewczynki może coś mi doradzicie - przestałam całkiem karmić i odciągać pokarm już ponad 2 tygodnie temu i wydawało mi się że laktacja ustała ale coś mnie głupią tknęło przedwczoraj żeby sprawdzić i ścisnęłam cycki, pojawiły się kropelki i tyle ale od tamtej pory pobolewają mnie cycki, zwłaszcza przy dotyku a na dodatek czasem coś kapie :baffled: co mam robić? odciągnąć???

reklama
O ludzie, ale akcja! Ja się jednak pytam, jeśli nie szczur, to co za inny syf był w tej kaszce? :confused2:

Baby, baby - opowiedzcie, jak minęło spotkanie, a nie nabrałyście wody w usta i rzucacie jakiś ochłap w postaci resztek ciasta :-p:-p:-p

Hatszept pewnie wszystko jest ok, ale jeśli mam być szczera, to ja bym poszła do lekarza z tym nocnym jedzeniem i spadkiem wagi (jeśli faktycznie jest). Ale ja tak mam, jak tylko coś mnie niepokoi to zaraz biegnę, nie musisz brać ze mnie przykładu :sorry: A jakieś inne niepokojące objawy zauważyłaś?

MsMickey moje plany na wieczór, to praca :confused2: Niestety nie wyrobiłam się dzisiaj, a jutro od rana mam w firmie zebranie i tysiące spraw do omówienia. Muszę się przygotować.

Ostatnia edycja:
Do góry