reklama
zaza26
Fanka BB :)
Rysica supermama z ciebie!!!!
my tez w końcu na spacer wyszliśmy, ale szybko zawróciłam, bo u nas drogi w trakcie remontów, chodników brak, wiec przy tym śniegu to tragedia wózkiem ujechać, nawet moim
MsMickey masz szczęście, że przed chwilą zjadłam pączka

my tez w końcu na spacer wyszliśmy, ale szybko zawróciłam, bo u nas drogi w trakcie remontów, chodników brak, wiec przy tym śniegu to tragedia wózkiem ujechać, nawet moim
MsMickey masz szczęście, że przed chwilą zjadłam pączka

Waris
MsMickey, Muńka ja już w domciu, jednak stwierdziliśmy że za długo będziemy jechać w godz szczytu na Gocław a mała z początku płakusiała ale dałam jej 120mm mleka (miałam jeszcze goraca wodę w termosiku) i jak zasnęła to właśnie przed chwilką wstała.
MSMickey gdybyś widziała jakiego rogala moja mama miała na twarzy jak zobaczyła swoje ciacho na bb :-) słowa uznania tez przekazane
Kasieńka sto lat dla Nikosia i dużo zdrówka :-)
Idziemy zjeść deserek
MSMickey gdybyś widziała jakiego rogala moja mama miała na twarzy jak zobaczyła swoje ciacho na bb :-) słowa uznania tez przekazane

Kasieńka sto lat dla Nikosia i dużo zdrówka :-)
Idziemy zjeść deserek
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Tylko nie poslincie klawiatury...
Waris i Muńka już pojechały, Goch padła a teraz szaleje na odzyskanym terytorium;-) a jak się rozgadala ... ewidentnie goście z bb jej służą:-)
le foch!
jak tak można!

no to teraz mi język w d** ucieknie

a w domu nic słodkiego, NIC...
hatszept
Wsunęłyście pół blachy szarlotki?!!!!
szleństwo!!! ;-) ;-)
Jak dziewczynki sie dogadywaly? Były jakies interakcje? ;-)
Nieżle z tą Kamilą...
moze chodziło im o odszkodowanie...o tym mówił jej mąż...
Uściski dla Nikosia i Marcelinki!!!
edek: Martwię się trochę, bo jak mały był ważony 1,5 tygodnia temu u pani doktor i tez u nas w domu to wyszło 8900, dzis go zwazylismy (wydaje nam sie ze w tym samych warunkach) i wyszło niecałe 8670...dwa razy wazylismy...to moze jednak jest jakis problem skoro on tak sie wybudza w nocy...i moze jednak powinien jesc w nocy skoro spada na wadze...:/// chcielismy go oduczac jedzenia w nocy....a teraz nie wiem, co zrobic...i czy to nie z powodu jakies choroby...co myslicie?
szleństwo!!! ;-) ;-) Jak dziewczynki sie dogadywaly? Były jakies interakcje? ;-)
Nieżle z tą Kamilą...
moze chodziło im o odszkodowanie...o tym mówił jej mąż...
Uściski dla Nikosia i Marcelinki!!!
edek: Martwię się trochę, bo jak mały był ważony 1,5 tygodnia temu u pani doktor i tez u nas w domu to wyszło 8900, dzis go zwazylismy (wydaje nam sie ze w tym samych warunkach) i wyszło niecałe 8670...dwa razy wazylismy...to moze jednak jest jakis problem skoro on tak sie wybudza w nocy...i moze jednak powinien jesc w nocy skoro spada na wadze...:/// chcielismy go oduczac jedzenia w nocy....a teraz nie wiem, co zrobic...i czy to nie z powodu jakies choroby...co myslicie?
Ostatnia edycja:
Jako moderator udzielam Ci publicznej nagany za umieszczanie na forum nieprzyzwoitych zdjęć! ;-) A tak całkiem poważnie - bardzo proszę o podpis pod petycją i w miarę możliwości przekazanie jej dalej:http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=9223Tylko nie poslincie klawiatury...![]()
Ostatnia edycja:
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Hatszept - może baterie musicie wymienić w wadze? u mnie jak baterie są za słabe to potrafię 3 razy stanąć raz za razem i waga potrafi się wahać nawet o 1,5 kilo!
MsMickey
ha ha ha:-):-):-)
Hatszept intetakcje polegały na podbieraniu zabawek i wyrywaniu włosów Amelce ... aczkolwiek obyło się bez ofiar:-) Fajnie popatrzeć, jak dziewczyny reagują na siebie. Niedługo będą się razem bawić na całego:-)
Waris dobra decyzja Muńka też do domu pojechała bo godzina szczytu była blisko.
Teraz to zdjęcie jest nieaktualne bo Pe się dosiadl ;-)
No i jak usłyszał, ze sernik domowy... pełnię szczęścia okazał:-)
Waris banan mamy zasłużony:-):-):-)
Rysica ja Ci dam foch! Po takiej ilości zdjęć słodkości z thermocudu;-) należało Ci się
Leżę sobie z Gosiakiem, ktora piszczy z radości (brzuch pełny) ale spać nie zamierza... hmmm...
Jakie macie plany na wieczór? (zapytała niewinnie...)
Hatszept intetakcje polegały na podbieraniu zabawek i wyrywaniu włosów Amelce ... aczkolwiek obyło się bez ofiar:-) Fajnie popatrzeć, jak dziewczyny reagują na siebie. Niedługo będą się razem bawić na całego:-)
Waris dobra decyzja Muńka też do domu pojechała bo godzina szczytu była blisko.
Teraz to zdjęcie jest nieaktualne bo Pe się dosiadl ;-)
No i jak usłyszał, ze sernik domowy... pełnię szczęścia okazał:-)
Waris banan mamy zasłużony:-):-):-)
Rysica ja Ci dam foch! Po takiej ilości zdjęć słodkości z thermocudu;-) należało Ci się
Leżę sobie z Gosiakiem, ktora piszczy z radości (brzuch pełny) ale spać nie zamierza... hmmm...
Jakie macie plany na wieczór? (zapytała niewinnie...)
Ostatnia edycja:
kasia.natka
maćku zrobione :-)
dziewczynki może coś mi doradzicie - przestałam całkiem karmić i odciągać pokarm już ponad 2 tygodnie temu i wydawało mi się że laktacja ustała ale coś mnie głupią tknęło przedwczoraj żeby sprawdzić i ścisnęłam cycki, pojawiły się kropelki i tyle ale od tamtej pory pobolewają mnie cycki, zwłaszcza przy dotyku a na dodatek czasem coś kapie
co mam robić? odciągnąć???
dziewczynki może coś mi doradzicie - przestałam całkiem karmić i odciągać pokarm już ponad 2 tygodnie temu i wydawało mi się że laktacja ustała ale coś mnie głupią tknęło przedwczoraj żeby sprawdzić i ścisnęłam cycki, pojawiły się kropelki i tyle ale od tamtej pory pobolewają mnie cycki, zwłaszcza przy dotyku a na dodatek czasem coś kapie
co mam robić? odciągnąć???reklama
Iwon
Lipcowe Mamy '05
O ludzie, ale akcja! Ja się jednak pytam, jeśli nie szczur, to co za inny syf był w tej kaszce? 
Baby, baby - opowiedzcie, jak minęło spotkanie, a nie nabrałyście wody w usta i rzucacie jakiś ochłap w postaci resztek ciasta

Hatszept pewnie wszystko jest ok, ale jeśli mam być szczera, to ja bym poszła do lekarza z tym nocnym jedzeniem i spadkiem wagi (jeśli faktycznie jest). Ale ja tak mam, jak tylko coś mnie niepokoi to zaraz biegnę, nie musisz brać ze mnie przykładu
A jakieś inne niepokojące objawy zauważyłaś?
MsMickey moje plany na wieczór, to praca
Niestety nie wyrobiłam się dzisiaj, a jutro od rana mam w firmie zebranie i tysiące spraw do omówienia. Muszę się przygotować.

Baby, baby - opowiedzcie, jak minęło spotkanie, a nie nabrałyście wody w usta i rzucacie jakiś ochłap w postaci resztek ciasta

Hatszept pewnie wszystko jest ok, ale jeśli mam być szczera, to ja bym poszła do lekarza z tym nocnym jedzeniem i spadkiem wagi (jeśli faktycznie jest). Ale ja tak mam, jak tylko coś mnie niepokoi to zaraz biegnę, nie musisz brać ze mnie przykładu
A jakieś inne niepokojące objawy zauważyłaś?MsMickey moje plany na wieczór, to praca
Niestety nie wyrobiłam się dzisiaj, a jutro od rana mam w firmie zebranie i tysiące spraw do omówienia. Muszę się przygotować.
Ostatnia edycja: