Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

:-)

Ale Ci się udało! Super!20złbył tylko jeden w tkmaxx
tak mi się podobał już przed świętami, ale miał cenę 215zł :/

Ale adresu nie podałyście...Dziewczyny co to za pytania, czemu Was się nie zaprasza? Przecież po to się umawiamy na bb, żeby każda widziała i, jeśli tylko może, dopisała się;-)

Nie wątpię ;-)Nikos przesyla soczystego buziola po jednym dla kazdego ... a powiem Wam ze teraz sa mega soczyste![]()
Dlaczego nie jestem zdziwiona?wyjaśnione uff to nie szczur![]()

ja nadrabiam i pisze tego posta już ze 2,5 godziny
ja tylko fb troszkę ogarniam 
też chciałam zadać to pytanie , bo o ile ruchowo leci jak burza to z gaworzeniem gorzej , też tylko pojedyncze samogłoskiMam pytanie do was jak z gaworzeniem waszych dzieciaczków? czy wszystkie już wymawiają sylaby typu dada tata gugu? bo mój tylko same samogłoski wypowiada i nie wiem czy mam się martwić czy nie![]()

HejJa na szybko! Wróciłyśmy dziś, wiadomości dobre, bo nerki funkcjonują rewelacyjnie i bez zarzutu, więc powiększona nerka to taki urok być może, a może z wiekiem wszystko się unormuje. Ważymy 10100g i mamy 76cm
Ufff
Potem nadrobię ;-)
Dziewczyny powiedzcie mi, czy Wasze maluchy potrafią już okazać złość/agresję??
Chodzi mi o to, że czasem jak Gabi nie chce już siedzieć np. w bujaczku i ja jej daje zabawkę żeby się zajęła, to ona marszczy brwi i macha łapkami, pokazując, że tego nie chce, a jak złapie tą zabawkę to potrafi nieźle nią rzucić. Czasem jak się nad nią nachylę to potrafi mi nieźle przyłożyć i mam wrażenie, że ona to robi specjalnie i ze złości, bo zupełnie zmienia się jej wyraz twarzy. Normalnie czasami się boję, że rośnie z niej mały szatan...![]()
A czy też macie już atrakcje wokalno-wizualne przy ubieraniu? Noż kurna ja już nie panuję wtedy nad nim. Najgorzej jest po kąpieli. Założenie pieluszki to już niezły wyczyn, a reszta stroju niemalże graniczy z cudem. Łazienka mała, kaloryfer duży i gorący więc po całej akcji wychodzę stamtąd cała mokra.
edek - no właśnie Kasieńka ja uczę małego że czegoś nie wolno i wtedy wkur.w największy jest. Więc zaczęłam robić palcem no,no,no. To wtedy się śmieje. Teraz wystarczy, że tylko powiem no, no, no to spojrzy na mnie, strzeli uśmiech i w te wpędy pełza do tego co mu zabraniam. Oj czuję, że ja to autorytetu u dziecka mieć nie będę.

Hej LaskiDziś 4 dzień diety, na razie daje rade...jeszcze
![]()