reklama
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Kasieńka - buziaki dla Szoguna
Maćku - raczej nie uczulenie, prędzej się obawiam, że ode mnie się zaraziła - ja flikałam kilka dni... Szymek też od dwóch dni raz flika raz nie... jeśli tak to jej samo przejdzie
Maćku - raczej nie uczulenie, prędzej się obawiam, że ode mnie się zaraziła - ja flikałam kilka dni... Szymek też od dwóch dni raz flika raz nie... jeśli tak to jej samo przejdzie
butterfly:)
Fanka BB :)
Hej Laski
Dziś 4 dzień diety, na razie daje rade...jeszcze
Mój G mnie wkurza straszliwie więc musiałam sobie poprawić humor i zrobiłam małe zakupy na allegro, pozwólcie że się pochwalę:
SUKIENKA GRUBY MATERIAŁ roz 40 GREAT SHOP TUNIKA (2962352046) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i coś dla mojej Tośki też:
Kocyk-przytulanka KRÓWKA Z METKAMI - Label 0+ (2928325998) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ehhh... miałyśmy iść na spacer ale u nas strasznie zimno...z -10;/ Zobaczymy, może później wystawie nos na dwór;D Pói co ide robić jeść mojemu szkrabowi, później nadrobię:*
SUKIENKA GRUBY MATERIAŁ roz 40 GREAT SHOP TUNIKA (2962352046) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i coś dla mojej Tośki też:
Kocyk-przytulanka KRÓWKA Z METKAMI - Label 0+ (2928325998) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ehhh... miałyśmy iść na spacer ale u nas strasznie zimno...z -10;/ Zobaczymy, może później wystawie nos na dwór;D Pói co ide robić jeść mojemu szkrabowi, później nadrobię:*
Kasienka_
Rysica Iwon dziekujemy i :* od Nikosia
Siula sto latek dla Marcelinki
Lublin: Sanepid: To nie szczur. To bryłka ciasta - 24 stycznia 2013
Siula sto latek dla Marcelinki
Lublin: Sanepid: To nie szczur. To bryłka ciasta - 24 stycznia 2013
Ostatnia edycja:
kasia.natka
wyjaśnione uff to nie szczur 

Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
UFFF!!!!! Ale numer!!! Ale fakt kształt był podejrzany
ciekawe co na to Kamila
ciekawe co na to Kamila
Sunshine6
Witam :-)
Wrocilam od kolezanki bylysmy z naszymi pociechami na baby masazu i baby balecie bylo super!!!
:-)
Baby masaz dziecko lezy na macie i od stopek przez brzuszek az w koncu cale cialo jest wymasowane, instruktorka pokazuje na lalce a my potem na dzieciach dostalam oliwke i kartki z instrukcjami. Mloda byla bardzo zainteresowana.... Pania i innymi dziecki bylo nas w sumie 4 mamuski z dziewczynkami. Ja zaliczymy ten kurs to potem bedzie baby yoga.
Jak chcecie to moge zeskanowac i przeslac.
Baby balet to nie taki typowy bo dzieci jest stoja ani nie siedza jeszcze a raczej zabawa w grupie. Jest pani prowadzaca puszcza muzyke a mamusie z dziecmi na raczkach robia to co ona czyli chodza w koleczku, kreca sie podnosza dzieci, do kazdej piosenki cos innego sie robilo potem puszczala banki mydlane, to kolysanki kazde dziecko dostalo misia, a na koniec wysypala worek z zabawkami i sie dzeciaki bawily.
Aurelka byla wniebowzieta tyle dzieci, muzyka, teraz juz co czwartek tam bedziemy :-)
Kasienka- sto lat dla jubilata
Siula- sto latek dla Marcelinki
Aga- super polka ale ci sie fartnelo :-)
Josie, Msmickey- super, ze sie odchamilyscie jutro moja kolej
Wrocilam od kolezanki bylysmy z naszymi pociechami na baby masazu i baby balecie bylo super!!!
:-) Baby masaz dziecko lezy na macie i od stopek przez brzuszek az w koncu cale cialo jest wymasowane, instruktorka pokazuje na lalce a my potem na dzieciach dostalam oliwke i kartki z instrukcjami. Mloda byla bardzo zainteresowana.... Pania i innymi dziecki bylo nas w sumie 4 mamuski z dziewczynkami. Ja zaliczymy ten kurs to potem bedzie baby yoga.
Jak chcecie to moge zeskanowac i przeslac.
Baby balet to nie taki typowy bo dzieci jest stoja ani nie siedza jeszcze a raczej zabawa w grupie. Jest pani prowadzaca puszcza muzyke a mamusie z dziecmi na raczkach robia to co ona czyli chodza w koleczku, kreca sie podnosza dzieci, do kazdej piosenki cos innego sie robilo potem puszczala banki mydlane, to kolysanki kazde dziecko dostalo misia, a na koniec wysypala worek z zabawkami i sie dzeciaki bawily.
Aurelka byla wniebowzieta tyle dzieci, muzyka, teraz juz co czwartek tam bedziemy :-)
Kasienka- sto lat dla jubilata
Siula- sto latek dla Marcelinki
Aga- super polka ale ci sie fartnelo :-)
Josie, Msmickey- super, ze sie odchamilyscie jutro moja kolej

Ostatnia edycja:
Ale Ci się udało! Super!20złbył tylko jeden w tkmaxx
tak mi się podobał już przed świętami, ale miał cenę 215zł :/

Ale adresu nie podałyście...Dziewczyny co to za pytania, czemu Was się nie zaprasza? Przecież po to się umawiamy na bb, żeby każda widziała i, jeśli tylko może, dopisała się;-)

Nie wątpię ;-)Nikos przesyla soczystego buziola po jednym dla kazdego ... a powiem Wam ze teraz sa mega soczyste![]()
Dlaczego nie jestem zdziwiona?wyjaśnione uff to nie szczur![]()

MsMickey
Macku sarkazmem ociekasz tym razem;-);-);-) adres na priwie chcesz to dostaniesz
Kawałek ciasta... co na to Kamila to raz ale co na to Nestle???
Kawałek ciasta... co na to Kamila to raz ale co na to Nestle???
reklama
kifsi
w końcu się witam ponownie :-)
ja was podziwiam, jak wy znajdujecie czas na pisanie
ja nadrabiam i pisze tego posta już ze 2,5 godziny
ja tylko fb troszkę ogarniam 
u nas też dziś była piękna pogoda, więc młodego w chustę zapakowałam i na spacer :-) po 5 minutach zasnął
przede wszystkim sto lat dla Nikosia i Marcelinki :-)

jedynie tylko bu ,które przechodzi w dzwięk " pierdzenia" i dodatkowo pluje
super wiadomości :-) oby już tylko takie były :-)
o i to jak szczególnie jak mu coś nie wychodzi , albo czegoś mu zabronimy
u mnie podobnie szaleństwo przy ubieraniu po kąpieli , wygibasy , krzyki i płacz
a na gorzej palcem i no,no reaguje tak samo - śmiechem :-(
życze wytrwałości :-) ja niestety nie podołałam
josie - zazdroszczę wypadu na snowboard :-) moja deseczka leży zakurzona na strychu i czeka na moją mobilizacje
ja was podziwiam, jak wy znajdujecie czas na pisanie
ja nadrabiam i pisze tego posta już ze 2,5 godziny
ja tylko fb troszkę ogarniam 
u nas też dziś była piękna pogoda, więc młodego w chustę zapakowałam i na spacer :-) po 5 minutach zasnął
przede wszystkim sto lat dla Nikosia i Marcelinki :-)
też chciałam zadać to pytanie , bo o ile ruchowo leci jak burza to z gaworzeniem gorzej , też tylko pojedyncze samogłoskiMam pytanie do was jak z gaworzeniem waszych dzieciaczków? czy wszystkie już wymawiają sylaby typu dada tata gugu? bo mój tylko same samogłoski wypowiada i nie wiem czy mam się martwić czy nie![]()

jedynie tylko bu ,które przechodzi w dzwięk " pierdzenia" i dodatkowo pluje
HejJa na szybko! Wróciłyśmy dziś, wiadomości dobre, bo nerki funkcjonują rewelacyjnie i bez zarzutu, więc powiększona nerka to taki urok być może, a może z wiekiem wszystko się unormuje. Ważymy 10100g i mamy 76cm
Ufff
Potem nadrobię ;-)
super wiadomości :-) oby już tylko takie były :-)
Dziewczyny powiedzcie mi, czy Wasze maluchy potrafią już okazać złość/agresję??
Chodzi mi o to, że czasem jak Gabi nie chce już siedzieć np. w bujaczku i ja jej daje zabawkę żeby się zajęła, to ona marszczy brwi i macha łapkami, pokazując, że tego nie chce, a jak złapie tą zabawkę to potrafi nieźle nią rzucić. Czasem jak się nad nią nachylę to potrafi mi nieźle przyłożyć i mam wrażenie, że ona to robi specjalnie i ze złości, bo zupełnie zmienia się jej wyraz twarzy. Normalnie czasami się boję, że rośnie z niej mały szatan...![]()
o i to jak szczególnie jak mu coś nie wychodzi , albo czegoś mu zabronimy
A czy też macie już atrakcje wokalno-wizualne przy ubieraniu? Noż kurna ja już nie panuję wtedy nad nim. Najgorzej jest po kąpieli. Założenie pieluszki to już niezły wyczyn, a reszta stroju niemalże graniczy z cudem. Łazienka mała, kaloryfer duży i gorący więc po całej akcji wychodzę stamtąd cała mokra.
edek - no właśnie Kasieńka ja uczę małego że czegoś nie wolno i wtedy wkur.w największy jest. Więc zaczęłam robić palcem no,no,no. To wtedy się śmieje. Teraz wystarczy, że tylko powiem no, no, no to spojrzy na mnie, strzeli uśmiech i w te wpędy pełza do tego co mu zabraniam. Oj czuję, że ja to autorytetu u dziecka mieć nie będę.
u mnie podobnie szaleństwo przy ubieraniu po kąpieli , wygibasy , krzyki i płacz

a na gorzej palcem i no,no reaguje tak samo - śmiechem :-(
Hej LaskiDziś 4 dzień diety, na razie daje rade...jeszcze
![]()
życze wytrwałości :-) ja niestety nie podołałam

josie - zazdroszczę wypadu na snowboard :-) moja deseczka leży zakurzona na strychu i czeka na moją mobilizacje