• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2012

hahahaha
a tak swoją drogą to niech ta zima i sezon grypowy się skończy bo ja normalnie alkoholikiem zostanę. W ramach zabezpieczenia przed grypą pijam niemalże codziennie wieczorem. Ale fakt jest taki, że nie znam pijaczka co by chorował :-D:-D:-D

To za parę dni przedstawię ci mojego męża, własnie jest z chłopami na kreglach i jak zwykle po takim wypadzie znając życie będzie baaaardzo chory

Edek Szczur robi furrorę jak "mięsny jeż" ;-)

reklama
hahahaha
a tak swoją drogą to niech ta zima i sezon grypowy się skończy bo ja normalnie alkoholikiem zostanę. W ramach zabezpieczenia przed grypą pijam niemalże codziennie wieczorem. Ale fakt jest taki, że nie znam pijaczka co by chorował :-D:-D:-D

Jej jak ja bym się chętnie napiła ( to są właśnie słowa matki polki karmiącej cyckiem:baffled:) ZAZDROSZCZĘ:-D

Rysica dawaj zdjęcia.

Młodak mam w play abonament ok. 70 zł. Nie wiem muszę do 15 wymyślić jaki chcę telefon a nie mam pomysłu...

Rysica ;-):-P
Dawaj jutro wrażenia z filmu:-)

Pamka niestety nagrań nie ma (głównie poprzez brak chęci na konfrontację z rzeczywistością wokalną) ale oryginał jest na yt. ;-)
Zapraszam do probowania we własnym zakresie;-)

Gocha już dawno na 4 dada lub pampers.

Mlodak zazdroszczę zasypiania... u nas tak zdarzyło się RAZ. JEDEN. A tak musi być cycus (ja) lub noszenie i gadanie (to gdy mnie nie ma).

Waris stare - no PROSZĘ Cie:-P:-P

Mlodak mam pytanie: tel mam na firmę w plusie. Firmy już nie mam abonament został. Można coś z tym zrobić? Tel był mój przepisany na firmę.

Pamka ja mam samsung galaxy sII i jestem zadowolona. Dobry aparat, duży wyświetlacz, cały net ogarniam.

Ostatnia edycja:
hej,
wróciłam.

Ale nie nadrobie - prosze o streszczenie co od srody sie działo.

Droga powrotna masakkra - padam na pyszczek.

Waris - daj znac co z pajacami - napisz mi swój nr na pw to zadzwonie ze smyka. Ale to raczej w niedziele bo jutro nie dam rady.

Zezarłam pizze całą i ide spac....

Rysica ;-):-P
Dawaj jutro wrażenia z filmu:-)

Pamka niestety nagrań nie ma (głównie poprzez brak chęci na konfrontację z rzeczywistością wokalną) ale oryginał jest na yt. ;-)
Zapraszam do probowania we własnym zakresie;-)

Gocha już dawno na 4 dada lub pampers.

Mlodak zazdroszczę zasypiania... u nas tak zdarzyło się RAZ. JEDEN. A tak musi być cycus (ja) lub noszenie i gadanie (to gdy mnie nie ma).

Waris stare - no PROSZĘ Cie:-P:-P

Mlodak mam pytanie: tel mam na firmę w plusie. Firmy już nie mam abonament został. Można coś z tym zrobić? Tel był mój przepisany na firmę.Pamka ja mam samsung galaxy sII i jestem zadowolona. Dobry aparat, duży wyświetlacz, cały net ogarniam.

A firma do kogo należała? Do Ciebie czy do kogoś innego?
Jeśli do Ciebie:
robisz zwykłe przepisanie umowy z działalności gospodarczej na osobę fizyczną przy czym musi być zmieniony rodzaj abonamentu z firmowego na indywidualny najpierw. Potrzebny tylko Twój dowód osobisty plus ewentualne wykreślenie z działaności gospodarczej. takie coś jest robione jako zmiana na koncie klienta i w ciągu ok 7 dni wszystko jest zmienione.
jeśli do kogoś innego:
wtedy jest to cesja i potrzeba zjawić się z cedentem w punkcie obsługi plus Twój dow. os i jakieś poświadczenie że jesteś wypłacalna (np. rachunek za prąd na Ciebie). Spisuje się umowę cesji wraz ze zmianą taryfy z firmowej na indywidualną. Tu po ok 24 godzinach już masz przepisane.

Jeśli na razie nie kończy Ci się umowa to nic nie rób bo stracisz warunki promocyjne a przecież i tak nikt nie sprawdzi że np. firmy już nie ma czy coś. Jak będzie ok. 60-90 dni do końca umowy to wtedy zrób to co napisałam powyżej w zależności na kogo jest telefon.

I niech ktoś mi powie, że mi nie tęskno.....

edek

Rysica - no Monika to cała Ty. Kurczę w szoku jestem jaka jest do Ciebie podobna.....

MsMickey - chyba że chcesz zrezygnować to już inna bajka. Niestety trzeba wytrwać do końca umowy i 30 dni przed złożyć rezygnację (właściciel firmy). Wcześniej rozwiązać umowę można tylko wtedy gdy umrze właściciel numeru.

Ostatnia edycja:
mlodak no zboczenie zawodowe z Ciebie wyłazi :-p ;-). A który telefon fajniejszy?
Gratki z pa pa :-)

zaza gratki z okazji miesięcznicy :tak:

pamka ja mam galaxy ace i jestem zadowolona. Dobrze śmiga po necie ;-)
U mnie w pracy nie ma szans na prywatę - open space + szalona szefowa :dry: Ech generalnie ciężko jest :dry:

claudette oby małej nic nie było :tak:

kasieńka niezłego masz szoguna :-)

alijenka gratuluję kolejnych ząbków :tak:

rysica fajnie ze zdjęciami :-). Ja niestety mam b. mało zdjęć z dzieciństwa.
I udanego shoppingu :tak:

sunshine jak balety? Ja idę we wtorek po pracy ;-). Musimy odreagować stres :crazy:

Wiecie mam dość pracy i dojrzałam do decyzji by zacząć szukać czegoś nowego.
Był okropnie ciężki tydzień - 3 osoby z mojego zespołu zostały zwolnione :-(ciężko się z tym pogodzić. Pozostałe osoby dostały nowe zadania. A szefowa oznajmiła nam, że mamy się cieszyć że zostaliśmy :dry:
Wiecie co jest w tym najgorsze?! Nie zwolnienia, bo czasami są one konieczne i trzeba się z tym pogodzić, ale sposób w jaki typowali osoby do wywalenia :wściekła/y: A więc zwolnili osoby, które świetnie znały się na pracy, były otwarte na nowe wyzwania i kreatywne. A leserów zostawili :no:
Jedna z nich ma 3 dzieci. Kolega z Łodzi ma 4 dni pracować w Wawie a ma 2 maluchów (we wtorek ma rozmowę w celu ustalenia szczegółów - podwyżki) i boję się, że w niedalekim czasie odejdzie. Ale kogo to obchodzi. :-(

Miśki niestety w pracy rzadko kiedy jest sprawiedliwie.
trzymam kciuki za znalezienie nowej, lepszej roboty &&&&&&&&&&&&.

A który telefon fajniejszy? Wizualnie zawsze soniaki mi się podobały, ale wiem z doświadczenia że samsungi też są ok. A Wave którego miałam był moim marzeniem....

reklama
Alijenka gratuluję kolejnych ząbków! :tak:
maćku a ile waży twoje maleństwo? bo ja się raz przymierzyłam do pampersów 4 i wydały mi się takie ogromne że Misia mogłaby się w nich utopić więc dalej używamy 3 :baffled:
Przed świętami ważyła 7900g. Ja najczęsciej używam pampersów sleep&play 4. Dady 4 są o wiele większe, ale powoli do nich dorasta :tak:
Ja ostatnio byłam w jednej, ze szkoł, a tam słodycze -chipsy- samo zdrowie :/
papieroski i browar były? Nie. To co się czepiasz? ;-)
Jakby same owocki sprzedawali to by dzieciaki nie kupowały :sorry2:

czy wszystkie dzieci takie grzeczne ? tylko moj taki Szogun ??
Nie. Moja zaczyna dostawać coraz większych rogów :dry: A ja zaczynam się martwić jak to będzie jak ja wróce do pracy i przez 2 tyg będzie z nią siedział tatuś na tacierzyńskim :crazy:

ale za niedługo kasuję !
Zdążyłam ;-)
Faktycznie Monika podobna! Najbardziej na tej fotce na nocniku :-D I już nie ma wątpliwości po kim ma ten bujny włos!

Wiecie mam dość pracy i dojrzałam do decyzji by zacząć szukać czegoś nowego.
Był okropnie ciężki tydzień - 3 osoby z mojego zespołu zostały zwolnione :-(ciężko się z tym pogodzić. Pozostałe osoby dostały nowe zadania. A szefowa oznajmiła nam, że mamy się cieszyć że zostaliśmy :dry:
Wiecie co jest w tym najgorsze?! Nie zwolnienia, bo czasami są one konieczne i trzeba się z tym pogodzić, ale sposób w jaki typowali osoby do wywalenia :wściekła/y: A więc zwolnili osoby, które świetnie znały się na pracy, były otwarte na nowe wyzwania i kreatywne. A leserów zostawili :no:
Jedna z nich ma 3 dzieci. Kolega z Łodzi ma 4 dni pracować w Wawie a ma 2 maluchów (we wtorek ma rozmowę w celu ustalenia szczegółów - podwyżki) i boję się, że w niedalekim czasie odejdzie. Ale kogo to obchodzi. :-(
Współczuję sytuacji...

Ja też nie chcę wracać do pracy włąśnie ze względu na personel. Zawsze było super, można było pogadać, pożartować, ale wiara się jakoś powykruszała...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry