reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

hahahaha
a tak swoją drogą to niech ta zima i sezon grypowy się skończy bo ja normalnie alkoholikiem zostanę. W ramach zabezpieczenia przed grypą pijam niemalże codziennie wieczorem. Ale fakt jest taki, że nie znam pijaczka co by chorował :-D:-D:-D

To za parę dni przedstawię ci mojego męża, własnie jest z chłopami na kreglach i jak zwykle po takim wypadzie znając życie będzie baaaardzo chory

Edek Szczur robi furrorę jak "mięsny jeż" ;-)

reklama
hahahaha
a tak swoją drogą to niech ta zima i sezon grypowy się skończy bo ja normalnie alkoholikiem zostanę. W ramach zabezpieczenia przed grypą pijam niemalże codziennie wieczorem. Ale fakt jest taki, że nie znam pijaczka co by chorował :-D:-D:-D

Jej jak ja bym się chętnie napiła ( to są właśnie słowa matki polki karmiącej cyckiem:baffled:) ZAZDROSZCZĘ:-D

Rysica dawaj zdjęcia.

Młodak mam w play abonament ok. 70 zł. Nie wiem muszę do 15 wymyślić jaki chcę telefon a nie mam pomysłu...

Rysica ;-):p
Dawaj jutro wrażenia z filmu:-)

Pamka niestety nagrań nie ma (głównie poprzez brak chęci na konfrontację z rzeczywistością wokalną) ale oryginał jest na yt. ;-)
Zapraszam do probowania we własnym zakresie;-)

Gocha już dawno na 4 dada lub pampers.

Mlodak zazdroszczę zasypiania... u nas tak zdarzyło się RAZ. JEDEN. A tak musi być cycus (ja) lub noszenie i gadanie (to gdy mnie nie ma).

Waris stare - no PROSZĘ Cie:p:p

Mlodak mam pytanie: tel mam na firmę w plusie. Firmy już nie mam abonament został. Można coś z tym zrobić? Tel był mój przepisany na firmę.

Pamka ja mam samsung galaxy sII i jestem zadowolona. Dobry aparat, duży wyświetlacz, cały net ogarniam.

Ostatnia edycja:
hej,
wróciłam.

Ale nie nadrobie - prosze o streszczenie co od srody sie działo.

Droga powrotna masakkra - padam na pyszczek.

Waris - daj znac co z pajacami - napisz mi swój nr na pw to zadzwonie ze smyka. Ale to raczej w niedziele bo jutro nie dam rady.

Zezarłam pizze całą i ide spac....

Rysica ;-):p
Dawaj jutro wrażenia z filmu:-)

Pamka niestety nagrań nie ma (głównie poprzez brak chęci na konfrontację z rzeczywistością wokalną) ale oryginał jest na yt. ;-)
Zapraszam do probowania we własnym zakresie;-)

Gocha już dawno na 4 dada lub pampers.

Mlodak zazdroszczę zasypiania... u nas tak zdarzyło się RAZ. JEDEN. A tak musi być cycus (ja) lub noszenie i gadanie (to gdy mnie nie ma).

Waris stare - no PROSZĘ Cie:p:p

Mlodak mam pytanie: tel mam na firmę w plusie. Firmy już nie mam abonament został. Można coś z tym zrobić? Tel był mój przepisany na firmę.Pamka ja mam samsung galaxy sII i jestem zadowolona. Dobry aparat, duży wyświetlacz, cały net ogarniam.

A firma do kogo należała? Do Ciebie czy do kogoś innego?
Jeśli do Ciebie:
robisz zwykłe przepisanie umowy z działalności gospodarczej na osobę fizyczną przy czym musi być zmieniony rodzaj abonamentu z firmowego na indywidualny najpierw. Potrzebny tylko Twój dowód osobisty plus ewentualne wykreślenie z działaności gospodarczej. takie coś jest robione jako zmiana na koncie klienta i w ciągu ok 7 dni wszystko jest zmienione.
jeśli do kogoś innego:
wtedy jest to cesja i potrzeba zjawić się z cedentem w punkcie obsługi plus Twój dow. os i jakieś poświadczenie że jesteś wypłacalna (np. rachunek za prąd na Ciebie). Spisuje się umowę cesji wraz ze zmianą taryfy z firmowej na indywidualną. Tu po ok 24 godzinach już masz przepisane.

Jeśli na razie nie kończy Ci się umowa to nic nie rób bo stracisz warunki promocyjne a przecież i tak nikt nie sprawdzi że np. firmy już nie ma czy coś. Jak będzie ok. 60-90 dni do końca umowy to wtedy zrób to co napisałam powyżej w zależności na kogo jest telefon.

I niech ktoś mi powie, że mi nie tęskno.....

edek

Rysica - no Monika to cała Ty. Kurczę w szoku jestem jaka jest do Ciebie podobna.....

MsMickey - chyba że chcesz zrezygnować to już inna bajka. Niestety trzeba wytrwać do końca umowy i 30 dni przed złożyć rezygnację (właściciel firmy). Wcześniej rozwiązać umowę można tylko wtedy gdy umrze właściciel numeru.

Ostatnia edycja:
mlodak no zboczenie zawodowe z Ciebie wyłazi :-p ;-). A który telefon fajniejszy?
Gratki z pa pa :-)

zaza gratki z okazji miesięcznicy :tak:

pamka ja mam galaxy ace i jestem zadowolona. Dobrze śmiga po necie ;-)
U mnie w pracy nie ma szans na prywatę - open space + szalona szefowa :dry: Ech generalnie ciężko jest :dry:

claudette oby małej nic nie było :tak:

kasieńka niezłego masz szoguna :-)

alijenka gratuluję kolejnych ząbków :tak:

rysica fajnie ze zdjęciami :-). Ja niestety mam b. mało zdjęć z dzieciństwa.
I udanego shoppingu :tak:

sunshine jak balety? Ja idę we wtorek po pracy ;-). Musimy odreagować stres :crazy:

Wiecie mam dość pracy i dojrzałam do decyzji by zacząć szukać czegoś nowego.
Był okropnie ciężki tydzień - 3 osoby z mojego zespołu zostały zwolnione :-(ciężko się z tym pogodzić. Pozostałe osoby dostały nowe zadania. A szefowa oznajmiła nam, że mamy się cieszyć że zostaliśmy :dry:
Wiecie co jest w tym najgorsze?! Nie zwolnienia, bo czasami są one konieczne i trzeba się z tym pogodzić, ale sposób w jaki typowali osoby do wywalenia :wściekła/y: A więc zwolnili osoby, które świetnie znały się na pracy, były otwarte na nowe wyzwania i kreatywne. A leserów zostawili :no:
Jedna z nich ma 3 dzieci. Kolega z Łodzi ma 4 dni pracować w Wawie a ma 2 maluchów (we wtorek ma rozmowę w celu ustalenia szczegółów - podwyżki) i boję się, że w niedalekim czasie odejdzie. Ale kogo to obchodzi. :-(

Miśki niestety w pracy rzadko kiedy jest sprawiedliwie.
trzymam kciuki za znalezienie nowej, lepszej roboty &&&&&&&&&&&&.

A który telefon fajniejszy? Wizualnie zawsze soniaki mi się podobały, ale wiem z doświadczenia że samsungi też są ok. A Wave którego miałam był moim marzeniem....

reklama
Alijenka gratuluję kolejnych ząbków! :tak:
maćku a ile waży twoje maleństwo? bo ja się raz przymierzyłam do pampersów 4 i wydały mi się takie ogromne że Misia mogłaby się w nich utopić więc dalej używamy 3 :baffled:
Przed świętami ważyła 7900g. Ja najczęsciej używam pampersów sleep&play 4. Dady 4 są o wiele większe, ale powoli do nich dorasta :tak:
Ja ostatnio byłam w jednej, ze szkoł, a tam słodycze -chipsy- samo zdrowie :/
papieroski i browar były? Nie. To co się czepiasz? ;-)
Jakby same owocki sprzedawali to by dzieciaki nie kupowały :sorry2:

czy wszystkie dzieci takie grzeczne ? tylko moj taki Szogun ??
Nie. Moja zaczyna dostawać coraz większych rogów :dry: A ja zaczynam się martwić jak to będzie jak ja wróce do pracy i przez 2 tyg będzie z nią siedział tatuś na tacierzyńskim :crazy:

ale za niedługo kasuję !
Zdążyłam ;-)
Faktycznie Monika podobna! Najbardziej na tej fotce na nocniku :-D I już nie ma wątpliwości po kim ma ten bujny włos!

Wiecie mam dość pracy i dojrzałam do decyzji by zacząć szukać czegoś nowego.
Był okropnie ciężki tydzień - 3 osoby z mojego zespołu zostały zwolnione :-(ciężko się z tym pogodzić. Pozostałe osoby dostały nowe zadania. A szefowa oznajmiła nam, że mamy się cieszyć że zostaliśmy :dry:
Wiecie co jest w tym najgorsze?! Nie zwolnienia, bo czasami są one konieczne i trzeba się z tym pogodzić, ale sposób w jaki typowali osoby do wywalenia :wściekła/y: A więc zwolnili osoby, które świetnie znały się na pracy, były otwarte na nowe wyzwania i kreatywne. A leserów zostawili :no:
Jedna z nich ma 3 dzieci. Kolega z Łodzi ma 4 dni pracować w Wawie a ma 2 maluchów (we wtorek ma rozmowę w celu ustalenia szczegółów - podwyżki) i boję się, że w niedalekim czasie odejdzie. Ale kogo to obchodzi. :-(
Współczuję sytuacji...

Ja też nie chcę wracać do pracy włąśnie ze względu na personel. Zawsze było super, można było pogadać, pożartować, ale wiara się jakoś powykruszała...

Do góry