reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

Dziewczyny - dobrze ze mną! Zrobiłam CAŁY skalpel Chodakowskiej i jestem z siebie dumna! To nic, że wszystkie mięśnie mi drżą, to nic, że jutro wstanę (albo NIE wstanę) z mega zakwasami jestem z siebie dumna, że dałam radę! Całe 40 minut!!!

LEDWO ŻYJĘ I WSZYSTKIE MIĘŚNIE MI DRGAJĄ!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Hello,
Niedziela a my od 5 nie spimy.
Czekam coby dzieć padł to i ja się jeszcze drzemnę...

Dziewczyny ale poszalałyście na zakupach! Ja nie idę sobie nic kupować dopóki z 20kg nie zrzucę;-)

Aaa kończymy dziś 9 miesięcy i wyszła nam ostatnia jedynka.:-D

Wszystkiego naj dla Julka!!! i gratuluję kolejnego ząbka!!!!

Waris oj poważny foch mu się należy albo jakaś gorsza kara:-p

Msmickey a jak nocka po takim długim zasypianiu?

Rysica gratuluję!!!! ja to nawet nie miałam siły do końca filmu obejrzeć:-D

kurcze ale szalejecie na zakupach, a ja już kasy nie ma nic a nic do pierwszego :-( na fryzjera pożyczyłam ze skarbonki syna:-p

Pamka najlepszego dla 9 <szok> miesięczniaka!!

MsMickey spokojnej podróży, a nad tymi kółeczkami też się zastanawialiśmy, ale mamy teraz foczkę i lokomotywkę :D

Młodak nie ma to jak z rana napisać o mufinkach:cool2:

Zaza ja już też bez kasy więc się nie martw :)

Rysica brawo!!! Ja złożyłam swoje hula hop i mam zamiar je użyć :D

Witam :) dziś niedziela leniwie :) wyjdziemy na chwile na sanki, bo dziś je oddajemy, a swoich nadal nie mamy:zawstydzona/y: i sterta prasowania na mnie czeka.

Witam!:-)
MsMickey gdy dzwoniłam po 2 w nocy nie odbierał a miałam po niego pojechać, doczłapał się do domu o 3 w nocy, narobił rumoru i zgubił okulary ( później znalazły się w foteliku dla małej)
Hehe. Facecie :dry:
Dziewczyny - dobrze ze mną! Zrobiłam CAŁY skalpel Chodakowskiej i jestem z siebie dumna! To nic, że wszystkie mięśnie mi drżą, to nic, że jutro wstanę (albo NIE wstanę) z mega zakwasami jestem z siebie dumna, że dałam radę! Całe 40 minut!!!

LEDWO ŻYJĘ I WSZYSTKIE MIĘŚNIE MI DRGAJĄ!!!

Brawo! :tak:

Hello,

Dziewczyny ale poszalałyście na zakupach! Ja nie idę sobie nic kupować dopóki z 20kg nie zrzucę;-)

Aaa kończymy dziś 9 miesięcy i wyszła nam ostatnia jedynka.:-D
Gratki! :tak:

Ja też się wstrzymuję z zakupami przed powrotem do pracy do momentu jak zgubię oponę ;-)

Rysica, nie zdązyłam juz zobaczyć Twoich zdjęć :-( może innym razem...a jak dziś miesnie??? ;-)
MsMickey, dobrej podroży do Łodzi!
Muńka, jak poznań i urodziny Chrzesniaka?
Młodak, jak tam muffiny? ;-) z jakiego przepisu korzystałas?
Pamka, najlepszego dla Księcia! ;-)
A my czekamy wlasnie na wizyte mojej siostry ciotecznej (czerwcóweczka 2013 :-)), pozniej obiad u mamy i pozniej wpadnie chyba przyjaciel P.
No i na pewno nie otwieram dzis kompa słuzbowego...nie mam sily!!!
Niech ten mróz się juz konczy!!!!!!!!! Dzis miało byc juz ciepłej, a nadal -12stop. na termometrze...wrrrrrrrrrrrrrr....

reklama
Witam z rana :-D

Pamka- Sto latek dla Krola Juliana :tak: jak ten czas ucieka :shocked2:
Rysica- gratki za wytrwalosc a jak sie dzisiaj czujesz? nie zdychasz? :dry:
Mlodak- mufffinkiiii .... ja poprosze czekoladowe..... a co :sorry::-)
Zaza- meza podkradam jak i Josie ale synaaaa :-D cwaniara z Ciebie mlody nigdy sie nie skapnie :-D:-D:-D
Hatszept- bron boze dotykac lapka sluzbowego!!!!!!! :wściekła/y: Weekend jest ciesz sie rodzinka :tak:

A my dzis leniwie jak to w niedziele :-):sorry:
Nowa dostawa opasek dzis na stronce, lece wlasnie powrzucac fotki, zdradze tylko, ze karnawalowo bedzie ;-)

Do góry