Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Coś mnie pobolewał od kilku dni i okazało się, że to kieł, którego naprawiałam w zeszłym roku - ubytek był bardzo głęboki i babka wypełniła mi go, ale ostrzegała, że może być różnie. No i odezał się i bez kanałowego leczenia się nie obyło, bo mam duże zapalenie
Siedzę z napuchniętą od znieczulenia gębą i liczę, że ząb mi nie będzie dzisiaj dokuczał. Muszę się tak bujać z antybiotykiem dwa tygodnie, a potem kontrola i jak będzie ok, to zamknięcie.
Napij się też za mnie ;-)

mniam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Usypianie G.
Jak Wam minął dzień: na plus czy minus?
Rysica a udusic Cię? Pić nie mogę a tu proszę; piwka ... takie lubię właśnie, nie jakiś tam żywiec srywiec tylko warzone w małych browarach... smak wspaniały:-)
eh... idę zajesc szarlotką z lodami :-):-):-)

no przeczytaj sobie jeszcze raz!! 

Kobiety żyjące w skupiskachczesto mają razem @...widocznie na naszym forum jest podobnie, bo ja własnie też mam wątpliwą przyjemność przezywania comiesiecznych bolesci...
Co jeszcze u nas? pełzamy do przodu w prędkością światła ;-), ale raczkowania brak, siadania brak, stania tym bardziejale chyba jeszcze mamy czas...Munka???
![]()
Ale jestem wkurw..... właśnie sąsiadka mi powiedziała, ze ksiądz był u niej o 19tej, a o nas chyba ZAPOMNIAŁkur.. ja dziecko męczę nie kładę spać....... jestem wsciekła i nie martwiłabym się gdyby potem nie robił problemów jak się potrzebuje coś z kościoła załatwić.
dobrze chociaż, że są ładne :-);-)