Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Właśnie miałam.Aga! No to niefajnie...sorki za głupie pytanie (nie znam sie za bardzo w tym temacie...) - ale mieliscie K+M+B 2013 na drzwiach? Bo oni chyba na to zwracają uwagę...

ja nawet karmi nie mam, a przydałoby się dzisiaj.

no i zabawial sie w najlepsze, myslicie ze jest prad w takiej ladowarce? polizalam ale poczulam tylko jakby cos kwasnego
a wieczorem na snowboard! wiec jutro skalpel odpuszczam ale pojutzre wraccam do cwiczen bo sa ekstra
więc krótko.
No ba! ;-)A co do organizacji spotkania, to ja się nadal piszę, ale co pytałam, to raptem Ty i chyba zaza?? wykazywałyście chęci, aaa i chyba maćku, ale nie jestem pewna :-) No więc już sama nie fiem co i jak.
I co do spotkania to jak najbardziej chętne, ale musi być takie miejsce gdzie dojadę jakąś komunikacją![]()

(wracam do domu z centralnego o 16.30). Ech szkoda.
.
. Mam nadzieję, że szybko się naprawi!
. Tyle spraw na raz ogarniasz!
.
. Ale doczytałam na płycie (nie oglądałam), że to program dla zaawansowanych 

i kopertę nie wziął tzn wziął i oddał Antkowi![]()
No i co, z weną do pisania nadal widzę krucho u Ciebie?
Spoko, zaraz wiosna
Rozważam jeżdżenie rowerem, ale jak się zrobi ciepło. No i dobrze Cię rozumiem z tym brakiem czasu dla siebie. Ja jak zaczęłam znowu chodzić na fitness i dietetycznie gotować, to chodzę padnięta, bo robię to późnymi wieczorami, żeby dzieciaków i męża nie zaniedbywać. To nie to, co kiedyś, że po pracy fruu i witaj wolności ;-)
Dziewczyny się zawsze migają, śmigają, no ale jak już Ty będziesz wśród nich, to takie zaniedbanie jak brak zdjęć byłoby grzechem
I nie mi tu tylko zdjęcia maluchów pokazywac, ale Wasze! Nio