dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Kingusia- mozliwe, że to infekcja
Tylko piecze i swędzi? Ja w takich przypadkach robię okłady z rumianku- zaprzam rumianek i w ciepłym!!! moczę waciki i przykładam -trwa to z 5 minut. Zwykle trzy razy dziennie przez trzy dni wystarcza. A jesli po jednym dniu nie ma absolutnie poprawy-smaruję się Clotrimazolem (maść do kupienia bez recepty) 3 razy dzinnie dość grubą warstwę. Jeśłi to nie pomaga to juz tylko lekarz.
A może to otarcie na skutek seksiku?;-)Mnie się tak zdarza i wtedy rumianeczek właśneie jest super
Na poczatki problemów z pęcherzem tez daje radę. Wtedy dodatkowo piję rumianek.
Tylko piecze i swędzi? Ja w takich przypadkach robię okłady z rumianku- zaprzam rumianek i w ciepłym!!! moczę waciki i przykładam -trwa to z 5 minut. Zwykle trzy razy dziennie przez trzy dni wystarcza. A jesli po jednym dniu nie ma absolutnie poprawy-smaruję się Clotrimazolem (maść do kupienia bez recepty) 3 razy dzinnie dość grubą warstwę. Jeśłi to nie pomaga to juz tylko lekarz.A może to otarcie na skutek seksiku?;-)Mnie się tak zdarza i wtedy rumianeczek właśneie jest super
Na poczatki problemów z pęcherzem tez daje radę. Wtedy dodatkowo piję rumianek.
i niestety lubia sie one "wlec" w ciąży

Jak w reklamie Biedronki z czkawką
Fajnie, że możesz pracować w domu.
. Dzis chyba mam jakies niskie cisnienie bo czuje sie niezywa, moglabym spac na stojaco, najwyzej pozniej z nim pocwicze... juz nie mam wyboru.