reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

reklama
Witam!!! :D
Mam nadzieje ze mnie jeszcze pamietacie...:zawstydzona/y:
Jestem strasznie zabiegana, czasami was podczytuje, ale nie mam weny zeby pisac bo musze sie koncentrowac na zajeciach domowych i praca..
Co do objawow to ja mam tylko bol piersi i OGROMNY apetyt M juz nazywa mnie tasiemcem i widze juz sama ze od tygodnia sporo przytylam:eek: Jutro mam wizyte u gin wiec moze wkoncu bedzie to malutkie wyczekiwane serduszko :rofl2: Ogolnie czuje sie ok czasami jest mi slabo, jakos tak dziwnie sama nie umiem dokladnie okreslic co mi sie dzieje, ale po jakims czasie przechodzi wiec nie nazekam, a teraz lece do sklepu, pozniej robic spagetti i czeka mnie sterta prasowania...

Oczywiscie gratuluje wszystkim nowym ciezaroweczkom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D

Tak wogole to ladnie sie tu pozmienialo :rolleyes:

kijanka jesteśmy dokładnie w tym samym czasie ciąży
Mając ostatnią miesiączkę 04.09.2012 wg innej aplikacji wychodzi mi, że jestem w 5 tc i 6d, czyli tydzień do przodu, niż mówi ten suwaczek...sama już nie wiem, jak to liczyć :)

hej dziewczyny. Wczorajszy test wykazał drugą bladą kreseczkę ... na razie dołączam ... kiedy miałayście ostatnia miesiaczke ?
Witaj madziarena :) wyżej napisałam kiedy miałam ostatnią miesiączkę.

Hejooooo :-D
Kurcze od rana prądu nie było bo cięli nam galęzie przy bloku a tu tyle do czetania!!!!! :-D
Witam wszystkie nowe mamusie!!! Fajnie ze nam się grono powiększa :-)
Będę na dłużej wieczorkiem i poczytaj dokładniej kiedy Dawidowski pojdzie spać.
...a tymczasem KAWA ZBOŻOWA :-D

AHA
mamawikusi ale walnela mega posta hehe :-D

ona - no pewnie, że pamiętamy. Pocieszę Cię, że też miałam do wczoraj taki apetyt, że też przytyło mi się już. Natomiast od wczoraj heftuję niemiłosiernie. Właśnie z chlustem poszła pomidorowa do kibelka. I znów jestem głodna.

madziarena - gratulacje!!! super. Ostatnia @ u mnie 23/08.

fioletowa - dziękuję Ci, ale poważnie czuję się koszmarnie. Mam nadzieję, że jutro będzie lepszy dzień. Znów muszę lecieć do kibelka ;(. Już nie mam czym wymiotować.

hej dziewczyny. Wczorajszy test wykazał drugą bladą kreseczkę ... na razie dołączam ... kiedy miałayście ostatnia miesiaczke ?
Witaj

natis trzymaj się

madziarena witaj, ja miałam 26.08

ona mi spadły 2 kg odkąd zrobiłam test, nie wiem czemu.... trzymam kciuki za wizytę i usg :-)
Mi spadlo 1.5kg, ale już jest 1,2kg mniej więc albo przybralam 0,3kg albo to po prostu woda w sensie ze wiecej wypiłam czy coś :) ja sie smieje że jak zaczelam palić przytylam 3kg a jak rzuciłam to spada :)
AHA
mamawikusi ale walnela mega posta hehe :-D
zbieralam się od wczoraj do napisania aż w koncu wyszło :p

MADZIARENA ja miałam ostanią @ 24.08

Dziewczyny jeżel macie już umówioną wizyte u gina i chcecie się z nami tym podzielić to proszę o dane na pw to dopisze do listy. Wspólnie będziemy trzymac kciuki i kibicować :rofl2:

reklama
Do góry