madziarena
Mamusia Amelki
hej dziewczyny. Wczorajszy test wykazał drugą bladą kreseczkę ... na razie dołączam ... kiedy miałayście ostatnia miesiaczke ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Jutro mam wizyte u gin wiec moze wkoncu bedzie to malutkie wyczekiwane serduszko
Ogolnie czuje sie ok czasami jest mi slabo, jakos tak dziwnie sama nie umiem dokladnie okreslic co mi sie dzieje, ale po jakims czasie przechodzi wiec nie nazekam, a teraz lece do sklepu, pozniej robic spagetti i czeka mnie sterta prasowania...
hej dziewczyny. Wczorajszy test wykazał drugą bladą kreseczkę ... na razie dołączam ... kiedy miałayście ostatnia miesiaczke ?
Mając ostatnią miesiączkę 04.09.2012 wg innej aplikacji wychodzi mi, że jestem w 5 tc i 6d, czyli tydzień do przodu, niż mówi ten suwaczek...sama już nie wiem, jak to liczyćkijanka jesteśmy dokładnie w tym samym czasie ciąży
Witaj madziarenahej dziewczyny. Wczorajszy test wykazał drugą bladą kreseczkę ... na razie dołączam ... kiedy miałayście ostatnia miesiaczke ?

Witajhej dziewczyny. Wczorajszy test wykazał drugą bladą kreseczkę ... na razie dołączam ... kiedy miałayście ostatnia miesiaczke ?
Mi spadlo 1.5kg, ale już jest 1,2kg mniej więc albo przybralam 0,3kg albo to po prostu woda w sensie ze wiecej wypiłam czy cośnatis trzymaj się
madziarena witaj, ja miałam 26.08
ona mi spadły 2 kg odkąd zrobiłam test, nie wiem czemu.... trzymam kciuki za wizytę i usg :-)
zbieralam się od wczoraj do napisania aż w koncu wyszłoAHA
mamawikusi ale walnela mega posta hehe![]()