reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Boli mnie głowa, czy mogę łykać Apap? W poprzedniej ciąży, w drugim trymestrze miałam przez ponad 1,5 obustronne zapalenie ucha wewnętrznego, gin zezwolił na apap ale nie wiem czy na początku ciąży można brać? Czuję się beznadziejnie, wszystko mnie drażni :(

reklama
riefenstahl - niby paracetamol można, więc jak się potwornie męczysz to zażyj. Nie powinno zaszkodzić. Jak byłam w ciąży z córcią to nie wiedząc o ciąży tak mnie bolał brzuch jak na @, że codziennie łykałam Ibuprofeny, Ketanole itd., bo wytrzymać nie mogłam. A potem się martwiłam aż do rozwiązania. Z tym, że gin mnie uspokajał i mówił, że w tak wczesnej ciąży wszystko jest tak filtrowane, że nie dotrze do dziecka.

Wisienko - qrcze, martwię się, nie wiem co Ci napisać. Zrób jutro betę (ja też idę).

teri - cieszę się, że wszystko w porządku. Serduszko ma jeszcze sporo czasu. Ja też mojego nie zobaczyłam w 5t4d.

Buziaki dziewczyny. Zmykam pod prysznic i do spania.
Udało mi się nawet teraz popracować z 2 godz. Normalnie sukces.

Ostatnia edycja:
Boli mnie głowa, czy mogę łykać Apap? W poprzedniej ciąży, w drugim trymestrze miałam przez ponad 1,5 obustronne zapalenie ucha wewnętrznego, gin zezwolił na apap ale nie wiem czy na początku ciąży można brać? Czuję się beznadziejnie, wszystko mnie drażni :(

Czytałam ulotkę z Apapu , jest napisane,że w pierwszym trymestrze nie można :( Może masz amol to można posmarować sobie skronie mi to pomaga..

Ja robię sobie mój eliksir z miodu, cytryny i czosnku i kładę się spać bo o 6 trzeba wstać. Dobranoc mamuśki:rofl2:

Wisienka spokojnie, stres nie jest nam teraz do niczego potrzebny.
Zresztą to jest tylko test, kawałek plastiku, a stężenie hcg w moczu też jest różne i zalezy od wielu czynników. Badanie z krwi będzie dopiero miarodajne. Będzie dobrze, zobaczysz :)

Natis, Korba hehe, no i nie wiem co zrobić, nie bolą mnie skronie tylko bardziej mięśnie kapturowe i tył czaszki :/

Wisienko
- może to kwestia testu, poprzedni wyszedł mi negatywnie, spróbuj rano.

reklama
Witam ,jestem kolejną mamą która ujrzała dwie krechy.
Mama raczej wiekowa ,mająca dwie córki 8 i 5,5 lat ,po tegorocznym niepowodzeniu.[o4.2012]
Wg miesiączki TP16.06.2013

Do góry