Smile ja już też się melduję na posterunku. Życzę owocnego sprzątanka :-)
Witam z rana, na północy wreszcie słońce

od razu humor jakiś lepszy. Jędrek dzisiaj też ładnie rano mnie zaskoczył, bo sam pognał na nocnik. On ma 2 lata, a siada na nocnik z gazetą

Tak to jest jak podglądał mamę hehe
Co do Julek, potwierdzam. Też mam tak na imię i byłam niezłym rozrabiakiem, dałam rodzicom popalić

Miłego dnia życzę wszystkim
Jullix dawaj tu trochę tego słońca na południe ! Już tak tęsknię za nim

A Jędrek niezły agent z tą gazetą, uśmiałam się, też mam stosik na pralce w łazience - taka czytelnia rodzinna :-)
Korba ja też chcę drożdżówkę a u nas we wsi jeden sklep i drożdżówki niezjadliwe

, jutro pojadę na glukozę i jak mnie nie zemdli to potem sobie kupię droźdżówek z jabłkiem i loda w Mc Donaldzie

Katka ja też tylko balsamem i oliwkami smaruję, ale staram się leżeć i trzymać nogi wyżej na poduszkach żeby krążenie poprawić.
Mamawikusi życzę żeby glukozowe czekanko szybko zleciało, bez sensacji dodatkowych, a potem pysznej kawki życzę
Natis jak tam po porannym obchodzie, znasz już wyniki posiewu ? Wychodzisz ?
A apropos szpitala poczytałam dziś na wyborczej o tym jedzeniu
Dietetycy o szpitalnej kuchni: Jest fatalnie, ale to niestety standard
i niestety sama tego też w szpitalu doświadczyłam, nie tylko okropne jakościowo, ale jeszcze zimne zwykle, ach czemu u nas na każdym kroku takie olewactwo wszędzie, ludzie ludzi trują , oszukują, jak nie susz ze zgniłych jajek w makaronie, to sól drogowa, teraz konina tam gdzie jej nie powinno być, afera gerberkowa z niską jakością słoiczków dla maluchów, a o ilu rzeczach nie wiemy ... :-

baffled:
idę na kawkę ... ciekawe ile mleka jest w mleku , które doleję do tej kawy ...