Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
to fajne panele o wiele taniej wychodzą... i nie wiem co teraz z tym zrobić:/
Dlatego rozważam tylko dywanik, na którym młody mógłby się bawić
Muszę zobaczyć, jak dywany dziecięce cenowo wyglądają :-)Smile my też planujemy wykładzinę do pokoju chłopców, chociaż mamy panele, to stwierdziliśmy, że Tymkowi wygodniej będzie bawić się na wykładzinie. I niestety taka, która nam się podoba to wydatek rzędu min. 800złDlatego rozważam tylko dywanik, na którym młody mógłby się bawić
Muszę zobaczyć, jak dywany dziecięce cenowo wyglądają :-)
Łatwo wytrzepać i uprać można, mniej tego kurzu w nim siedzi (tak mi się wydaje).
rany kiedy to minie? Na porodówce?
osłabiło mnie to strasznie... kładę się. 
w zimowej kurtce za gorąco w letniej jeszcze za zimno ech najgorszy ten stan przejściowy 

rozumiem robić remont każdy musi ale ci sąsiedzi robią na raty już od roku
ja bym tak nie mogła ja jak mam cos robić to zbieram kasę i robię jak najszybciej żeby mieć już na cacy a nie tak się pierdzielić po troszku i co chwilę sobie bałaganić od nowa
mam nadzieje ze do czerwca sie wyrobią bo w tym huku to bym dziecka nie uśpiła przez cały dzień 

;-)
Witam się słonecznie :-)
U mnie w miarę dobrze, tragedii nie ma uffff
Keks na dyżurze na internie lekarz dobrał antybiotyk ale w grudniu brałam ten sam też na uszy, a czemu pytasz???
Natis jak tam???
Dmuchawiec ale cudna Zosieńka, a tort - brak mi słów, narobiłaś mi tylko ochoty na niego :-)