reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2013

oj bardzo mocno trzymam kciukasy za nasze serduszka i za serduszko fasolki natis.
Już się doczekać nie mogę a gdzie do 17?? Od razu bede mowiła ze chce fotke :) Skoro tyle bule za wizytte to i zdjęcie się nalezy O :D Miłego dnia dziewczyny

reklama
hej
ja okresu nie mam nadal, ale wczoraj miałam uczucie jakbym miała zaraz dostać - jutro będzie tydzień jak się spóźnia, na jednym teście (płytkowym) ta druga kreska blada, wczoraj wieczorem robiłam paskowym i drugiej nie widać - czyli chyba pozostanie mi wypisac się z czerwca i liczyć pociuchutku na lipiec ... tylko gdzie ten okres ?? :))
powodzenia u doktorów laseczki :*

Witam was dziewczyny ten pochmurny dzień
Wczoraj weszłam na wage i chyb z nia cos nie tak po znów mi kg doszły, muszę trochę odpuścić sobie z zachciankami bo za niedługo nie będę mogła się ruszyć. W nocy miałam straszne bóle brzucha myślałam że to już po fasolce ale na szczęście jest ok za 2 dni wizyta u lekarza wiece może ujrzę też serduszko. A teraz mykam sie ubrać i ide pobiegać troszkę z psem dokąd mogę

Witajcie.
Kciuki za wizytujące. Ja wizytę zaplanowalam na 31.X,prywatnie ,chociaż zastanawiam się nad LIM bo mam tam pakiet
Na bętę nie idę bo i tak mam stresa.
Ślubny w panice.-bo w maju dałam wszystko co było dla dziecka ,i w domu tylko 5 pieluch..-ale postanowione do 1 czerwca2013 nie kupuje nic. ,bo i tak czekają mnie badania prenatalne
Teraz tylko łykam prenatal.
Miłego dnia

ona piękne wieści! Gartuluję udanej wizyty :-)
martucha ja piję małą słabą rozpuszczalną z mlekiem raz na jakiś czas, teraz częściej kawę zbożową z mleczkiem.
kijanka czyli widzę, ze wizytujesz dzień po mnie :-) I ja już mam nadzieję na zobaczenie serduszka...
natis, mamawikusi trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę! Od razu dajcie znać co mówił lekarz!

Dzień dobry tak w ogole :-)
U nas pięknie, słonecznie tylko troszkę zimno. Czekam aż mi ciasto w piecu dojdzie i smigamy z Dawciem na spacerek :-)

kijanka A gdzie chodzisz do gina? Ja z Milusią chodziłam do EMC na łowieckiej do dr. Walaska. Byłam bardzo zadowolona. A teraz w związku z przeprowadzkę bede chodziła do gina z okolicy poleconego przez koleżankę.
Ja chcę chodzić prywatnie i na NFZ, prywatnie juz chyba wybrałam dr Fuchsa, natomiast na NFZ szukam...dr Walasek na Łowieckiej przyjmuje na NFZ? a może znasz jeszcze jakiegoś dobrego ginekologa-położnika z Wrocławia. Nie ukrywam, że wszystkich sprawdzam na stronie "znany lekarz":-).

Mama Wikusi, Natis, Korba - Moje kciuki już też są zaciśnięte ze wszystkich sił!:-)

Paulinka109, w takim razie jak u Ciebie ma zobaczyć serduszko, to chyba u mnie też musi:)

reklama
hej dzieczyny ja juz po wizycie- zobaczyłam pecherzyk i pulsujące naczynia - coś niesamowitego. Gin powiedziałą, że jest wszystko ok tylko musze powtórzyc posiew moczu . Kolejna wizyta 17.10. jak się wkleja taki fajny suwaczek?

Do góry