dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Julix- 

ale sen 

ale sen 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ale sen 

Ale udało się go dostać??? Żdrówka dla synka życzę
ale co zrobić ale jestem taka zła bo jakbym wiedziała że i tak na noc dziecko nie dostanie antybiotyku to bym nie dzwoniła po lekarza tylko dziś rano mąz by pojechał z nim do przychodni i dostałby normalny lek a tak to wydałam 60 zł za wizyte lekarza i prawie 50 za lek
a tak mi zależało żeby juz na noc lek był
teraz lek będzie po 11 a zanim mąż sie urwie z pracy i go przywiezie to trochę jeszcze zejdzie a pogoda u nas okropna deszcz zacina wiatr wieje mąż zabrał auto więc nawet nie mam jak iść wczesniej zwłaszcza że to apteka na drugim końcu miasta a ja z tym brzuchem jeszcze to nawet nie wychodze z domu :-(
fioletowa: ooo, no to widzisz, może jakieś mamy za sprawą twojego m? Czy tylko takie dla gazet robią? Zamawialiśmy ostatnio program i podręczniki ze Szczecina...
oni dla gazet robią tylko od czasu do czasu [najczęściej na początku roku, jak się jakies przepisy zmienieją] a przez cały rok właśnie dla szkół nauki jazdy
Natis – 31 tabletek? Ale robią z Ciebie lekomanke. Żebyś tylko później nie miała problemów, jak po ciąży nagle wszystko odstawisz. Tyle miesięcy organizm przyzwyczajony – może się domagać… Mam nadzieję, że te kłopoty nie dadzą Ci aż tak w kość.
i za to trzymamy kciuki