reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2013

ech ja tu na forum mam koleżankę - kilkukrotnie straciła ciążę ok 12 tc - [niewydolność szyjki], założyła spiralę [bo stwierdziła że więcej nie chce przez to przechodzić] i ta jej wypadła, teraz jest w ciąży, już po 30 tc, miała szew, ma jeszcze leżeć ale już coraz bliżej donoszenia, dostała sterydy na rozwój płuc no i teraz już w miarę spokojnie czeka - wiadomo im dłużej tym lepiej, ale i tak super że się udało
cuda się zdarzają

Ostatnia edycja:
reklama
Oj zdarzają się cuda :tak:. I oby taki się zdarzył Xez .
Fioletowa - kciuki za koleżankę . Podziwiam takie kobiety .
Pauluś - też tak myślę , ze 30 tygodni byłoby w sam raz :tak:.
Wiecie co popijam na drugie śniadanko ??? Kefirek z truskawkami :-D

O nieeee :-D Matka Ewa uduszę :-D

Ja w ostatnim czasie chyba z 5 razy truskawki pod różną postacią wcinałam - zjadłam wszystko co w zamrażarce było... i już nie ma :-( - toś ochoty mi narobiła. Muszę od babci zapas przytargać.

Fioletowa trzymam kciuki za koleżankę, teraz już na pewno będzie dobrze...

DZIEWCZYNKI - ja przez Was od soboty dowalam koktajlem truskawkowym. Robię wersję light na mleku i maślance, ale cukru nie odmawiam :-p. Dziś już nie mam truskawek, ale Darek ma listę zakupową, gdzie truskawki na pierwszym miejscu ;-). Nie moge sie doczekac az wroci :-D

A teraz zmykam dalej do obiadu - dzis szpinakowa i nie wiem co jeszcze :cool: pewnie schabowe i warzywka.

dziekuje dziewczyny

Ja sama nie wiem jak to jest, ale chyba po takim czasie juz nie powinno byc hormonów w organiźmie.
Ja choruje na hashimoto, wiec w sumie u mnie wszystko jest mozliwe, ale jakos mam przeczucie, ze to nie tylko hormony :/

Byłam na becie, wyniki po 14, bo chciałam na cito. Zadzwoniłam do pierwszego lepszego lekarza z netu i mam USG na 13.30
Irek załamany podobnie jak ja :(

natis ja też od kilku dni na koktajlach z truskawek. Uwielbiam, ale nie moge zbyt wiele przez moja cukrzycę... :(
Własnie... czasem zapominam o moich chorobach i potem jest niezbyt ciekawie.

Ooooo Natis tym szpinakiem to mi przypomniałaś, że chciałam o coś zapytać. Mianowicie: Ma któraś przepis na nadzienie szpinakowe do naleśników? Jeśli tak to plisssss wrzućcie na kulinarny :-)

Xez Kochana tulę mocno...

A ja już wyjadłam wszystkie truskawy... :sorry:

Na dodatek właśnie zobaczyłam że wczoraj sprzedał się wózek na który liczyłam... ech... wiedziałam że do końca miesiąca wózek nie będzie na mnie czekał ale i tak mi szkoda :-(

reklama
Do góry