dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Robaczku- no właśnie ten sposób na mnie nie działa:-( A już jak mnie skurcz złapie w stopę, że aż wykręca pale, każdy w inną stronę, to już zupełnie nie wiem czasem co robić.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Czy wam też tak mózg odcięło. Wczoraj nie mogłam wypełnić polecenia nadania poleconego na poczcie, pięc razy myliłam kody, miejscowości a nawet ulicę wpisałam u siebie tą adresata
Wstyd mi było bo karteczki nie były wustawione i musiałąm prosic co chwilę o nową.Robaczku- no właśnie ten sposób na mnie nie działa:-( A już jak mnie skurcz złapie w stopę, że aż wykręca pale, każdy w inną stronę, to już zupełnie nie wiem czasem co robić.
Dmuchawcu, Smile - mimo, że i Muminki i Czarodziejkę oglądałam, to mój nick nie jest stamtąd zapożyczony. Miko (Mikołaj) To (Tosia) - imiona, które od zawsze mi się bardzo podobają

Robaczku- no właśnie ten sposób na mnie nie działa:-( A już jak mnie skurcz złapie w stopę, że aż wykręca pale, każdy w inną stronę, to już zupełnie nie wiem czasem co robić.