dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Robaczku- no właśnie ten sposób na mnie nie działa:-( A już jak mnie skurcz złapie w stopę, że aż wykręca pale, każdy w inną stronę, to już zupełnie nie wiem czasem co robić.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czy wam też tak mózg odcięło. Wczoraj nie mogłam wypełnić polecenia nadania poleconego na poczcie, pięc razy myliłam kody, miejscowości a nawet ulicę wpisałam u siebie tą adresata
Wstyd mi było bo karteczki nie były wustawione i musiałąm prosic co chwilę o nową.Robaczku- no właśnie ten sposób na mnie nie działa:-( A już jak mnie skurcz złapie w stopę, że aż wykręca pale, każdy w inną stronę, to już zupełnie nie wiem czasem co robić.
Dmuchawcu, Smile - mimo, że i Muminki i Czarodziejkę oglądałam, to mój nick nie jest stamtąd zapożyczony. Miko (Mikołaj) To (Tosia) - imiona, które od zawsze mi się bardzo podobają

Robaczku- no właśnie ten sposób na mnie nie działa:-( A już jak mnie skurcz złapie w stopę, że aż wykręca pale, każdy w inną stronę, to już zupełnie nie wiem czasem co robić.