reklama

Czerwiec 2013

Witam :)

Ja dzisiaj nie do życia. Nie wiem już czy te moje maleństwo śpi czy śpiąc tak kopie, że mało mi brzuchem nie wyjdzie. Tak jak u Palin upodobał sobie prawą stronę i tam zawsze widać jak coś malutkiego wystawia (noga, ręka). O 2 w nocy tak kopał, że aż się obudziłam i tak do 5. Jak już zasnęłam to mąż przed 6 do pracy się szykował i już koniec ze spaniem. Wyglądam jak zombi ;-)

Teri trzymam mocno kciuki za synka:)
Palin fajnie, że remont tak szybko poszedł. Uważaj na siebie;-)

Korba trzymaj się dzielnie. Jesteśmy wszystkie z wami :)

Dmuchawcu dużo zdrówka dla córeczki. Biedulka:(

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny polecam fajną stronkę można sobie poczytać bardzo rzetelne informacje

Tydzień 29 | Trymestr 3

w 28 tyg piszą o syndromie niespokojnych nóg jak własnie tak mam od kilku dni takie dziwne uczucie w nogach i muszę wtedy nimi ruszać albo je z całych sił prostuje dziwne to :szok:
w 30 tyg wraca huśtawka nastrojów o matko :szok::eek: znowu

polecam przeczytać o pakowaniu torby do szpitala fajny patent o pakowaniu warstwami

Ostatnia edycja:
heloł

ja dziś po koszmarnej nocy - młody zaczął się wydzierać, potem mąż zaczął się wydzierać na młodego
w końcu zabrałam małego do siebie i jak zasnął to nie mógł wstać rano

wczoraj przyszła włóczka i heh zabieram się za robienie chłopakom sweterków - chwalę się, żeby się zmotywować, bo jak was znam to będziecie chciały zobaczyć efekt, więc żeby mi głupio nie było, że zacznę i zostawię to będę musiała skończyć ;-)

kingusia gratki studniówki

nissanka fajnie że masz l4

matka ewa to tak jak u mnie - mąż introwertyk a ja ekstrawertyk... ale mój się tylko ze mnie śmieje, że te same historie po 7 razy opowiadam ;-)

marcysiowa wrrrrr cola za mną chodzi od 2 dni i ciągle zapominam kupić...

Bo rozumiem , ze dalej problem jest brzuszkowo żołądkowy ???? Ja podgrzewam trochę coli ( szybciej się odgazowuje wtedy ) i taką cieplutką podaję na dolegliwości żołądkowe . To lekarstwo polecane przez moją koleżankę lekarkę :tak:. Zawsze pomaga i jest uwielbiane przez dzieci ;-)

hahaha no trudno to nazwać lekarstwem, ale masz rację, w niemczech notorycznie sie tak "leczy" biegunki, bo jak to ujął znajomy polski pediatra "coli i chipsów żadna bakteria nie przeżyje"

Darek włącza muzykę, woła mnie i głaszcze brzuch - po 2 m-cach mam dość tego jego rytuału.

hmm a ty skurczy nie miałas przypadkiem? mi w poprzedniej ciąży przy skurczach dali zakaz dotykania brzucha...

madzia u nas eska rock i to hehe i przy jednym i przy drugim ;-)
to mój Artur ja jeszcze chodzić nie umiał
https://www.youtube.com/watch?v=7MWfBUa42oY

anilek kciuki zaciśnięte

No, czas na przerwę. Ale nabrałam smaka na słodkie. Ara czekolada mi się kończy (wkurzy się, ze sama zjadłam, bo u nas to on słodkoś). Zaraz zrobię kisiel i będę wcinać na leżąco (żeby nie było, że nie odpoczywamy ;-)).

Fioletowa, ale tancerz...:-)

ufff mam chwilkę. Znów nie ma szans, że poodpisuję, więc zbiorowo trzymam kciuki, a szczególnie za Korbę w szpitalu.
Mały śpi, ja mam chwilkę przerwy w robieniu obiadu. W tej ciąży mam fazę na kasze, przeróżne. Dziś męczę się z gołąbkami z kaszą właśnie, już mam ślinotok na samą myśl :)
U nas też eska rock najczęściej leci, a jak Jędrek był w brzuchu to uwielbiał bad romance lady gagi hehe. W samochodzie łapało mi tylko zetkę,a ten szalał tak, że prowadzić nie mogłam :)
Pozdrawiam

dzień dobry, melduję się że żyję, aczkolwiek w stresie więc mało chęci mam na cokolwiek. Dziś piękne słoneczko wyszło i choć śnieg leży po nocnych opadach to miło się zrobiło. Od jutra natomiast deszcz. Ja chyba w wyprawce wcale nie będę się sugerować latem :-( muszę wziąć pod uwagę że tu nie ma takiego lata... jest zimno i deszczowo.

Mój smyk w przedszkolu, uczuliłam panią że jeśli wybierają się na zewnątrz to proszę o dopilnowanie żeby Adam miał chustkę na szyi i czapkę na głowie. Mam nadzieję że nie zawalą tym razem bo mały dalej kaszle przeraźliwie i katar ma. co lepsze w nic więcej się to puki co nie rozwija... W przyszłym tyg pójdę z nim do lekarza tak kontrolnie.

Korba trzymam kciuki za was!!!!! Bedzie dobrze :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry