Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Wiem, wiem, że kocha. Gdzie on by taką drugą złośnicę znalazłPaulunia - zdecydowanie Cię kocha. To widać na pierwszy rzut oka (choć go mało widziałam). Ale Wy z Julką jesteście jego oczkiem w głowie. Na pewno na punkcie syna to oszaleje (wyrównają się Wam siły płciowe). Gratulacje - 5 lat...
Ale wiedział co brał;-)Paulunia ale masz fajnie z ta połozna czekam na relację z wizyty

Swoją drogą musiał kosztować fortunę, a u nas kwiatki się długo nie trzymają, ale mój mąż miał gest i się bardzo cieszę, bo on raczej nie jest z takich pamiętających o świętach i rocznicach..
W dodatku ciągle coś szlifuje i pyłu w całym domu mam mnóstwo. Nic nie mogę ruszyć, bo jeszcze nie skończył.. dopiero jak upora się ze ścianą i zacznie malowanie, to ja będę miała porządkowe pole do popisu :-)
Chyba potrzebuję słońca i motywacji do wstania z łóżka i kanapy (Natis, Smile wcale nic nie sugeruję
no może troszkę..
)