• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2013

reklama
I mnie temat dentysty dopadł. Od kilku tygodnie młodemu ruszają się dwie górne jedynki i dziś tak spojrzałam a tam wybity już stały nad mleczakiem ! Dosłownie się przeraziłam, bo zamiast mleczaka wybić i na miejsce mleczaka się wyrzynać to ząb na zębem rośnie :szok::szok: Na środę go umówiłam. Będzie mieć rwane pewnie, już się stresuje ....Mam nadzieję, że bohatersko to zniesie.

Melduję się grzecznie, nie było mnie przez weekend i szczerze zaskoczyłam się małą ilością stron do nadrobienia.. ale w sumie ucieszyłam się, bo miałam wszystkiego dość. Całą sobotę mój mąż malował a potem ogarnialiśmy mieszkanie do 23:00 a w niedzielę powtórka. W sobotę dzielnie mu pomagałam, a w niedzielę odpadłam na chwilę.. tzn na ponad godzinną drzemkę :-p Ale dzielnie sam doprowadził mieszkanie do ładu - dumna jestem :-D Mi zostały kurze i okna.. ale dziś odpoczywałam ze Smile na kawce (dziękuję za miłe przedpołudnie/popołudnie:tak:) i tylko przebrałam pościel i puściłam 5 pralek :szok: bo przez 1,5 tygodnia nie miałam, gdzie prania wieszać.. Co będzie jak pojawi się Tymek?? :-):confused:
Ozdobiłam mieszkanie - kurczaczki w koszyczku, baranek, a Mateusz powiesił jajka - starczy, klimat jest :happy2:

Zdrówka dla chorych i powodzenia na dentystycznych fotelach (mnie ząb 3 dni bolał i sam przestał.. póki co)

Natis kuruj Natkę, bo ja nie wiem, czy mi dziecko z tęsknoty nie uschnie :rofl2:

Hej
Ja tylko melduję się.
Zniosłam 8 worów starych ubrań z I piętra na dwór i cały dzień boli mnie brzuch.:baffled: Odpoczywam na tyle, na ile się da...

Przepraszam, ze tylko o sobie, ale idę znów poleżeć. Pa ciężaróweczki!!!:cool2:

Madziaaaa nie tylko przy kawce:D pysznie było:) ja też puściłam 2 pralki (Ty aż 5:szok::szok::szok::szok:), te spotkania z Tobą dodają mi powera normalnie:D

Faktycznie coś ostatnio mało się dzieję, ale widzę że panuje zbiorowy brak weny i ta pogoda która chyba wszystkich już dobija:/

Kochane zmykam do łóżka... mam nadzieje, że od jutra wszystkie zaczniemy normalnie funkcjonować! :)

cześć Brzuchatki.
Jestem lipcówką 2010, na czerwiec 2013 zapowiada się drugi Bąbel.
Mam nadzieję, że w końcu znajdę chwilę czasu na bb

Pozdrawiam wszystkie Mamusie :)

Witam się w ten pochmurny dzień...

Synuś jeszcze się nie urodził a już mnie dzisiaj o 05:00 obudził. Chyba pierwszy raz tak szalał, że nie mogłam spać i tylko zmieniałam pozycje żeby mu było wygodniej:) jak ja go kocham:))))

Dzisiaj czeka mnie sprzątanie, mieszkanie baaardzo się zapuściło przez te kilka dni, nie mogę już na to patrzeć. Żeby tylko chciało mi się ruszyć i coś zacząć...:/

Wszystkim chorującym szybkiego powrotu do zdrowia!!! U mnie też wirus się rozgościł, Piękny kicha i kaszle i nic mu nie pomaga, a do lekarza oczywiście NIE pójdzie:/

Dziewczyny które czasem zaglądają do FIDO .... jest do wydrukowania na ich stronie kupon -20% na WSZYSTKO... promocja trwa do świąt.

Miłego dnia @ll :)

Dzień dobry :-)

Widać, że Święta tuż tuż - każda zajęta przygotowaniami, to i na forum cisza. I pewnie będzie coraz ciszej przez przygotowania do czerwcowych świąt, wiosnę (która chyba jedzie do nas koleją, a wiadomo, jak w Polsce pociągi kursują...), spacery... Aż nastanie czas narodzin ;-)

Witaj tweenie :happy:

Nocka w połowie w plecy. Chyba coś Ara bierze - najpierw chrapał, że się spać nie dało (aż się dziwiłam, że sam siebie nie obudził), a potem jak zacichł, to tylko sprawdzałam, czy oddycha. Żeby tylko go nie położyło...

Już wcześniej miałam Was o to zapytać, ale zawsze mi jakoś wypadło z głowy. Czy wy też macie takie uczucie gorączki w boku, jak Wam się Berbeć wpycha np. pod żebra? Mikołaj to już w ogóle tak sobie upodobał prawą stronę, wciska się pod żeberka i nie dość, że to boli, to jeszcze właśnie to miejsce robi się tak gorące, że mam ochotę okłady przykładać... Już w ogóle nie mogę się kłaść na prawym boku, nawet na troszkę (dla krótkiej zmiany pozycji) i to nie ze względu na żyły, tylko własnie przez ten włażenie :baffled::no:

Tweenie witaj !

Palin, nie ja nie mam tego typu objawów. Mi gdy się młody wpycha pod żebra mam uczucie jakby mi tchu brakło.
Zdrowia dla Aro !

A jak pozostałe chorowitki, mam nadzieję, że z dnia na dzień będziecie zdrowsze i chore dzieciaczki też.

U nas piękne słonko. Tak tylko patrze na te okna i kusi mnie by umyć, choć tak po jednym. No i w planach mam dziś posprzątanie kuchni tak na picuś ( i może choć jedno okno umyje ... )

Sny dziś miałam pokręcone ale spałam jak zabita, nawet siku mnie nie mogło dobudzić w ostatniej chwili ból pęcherza mnie wywalił do łazienki :D

Słonecznego dnia !

reklama
Cześć Babeczki!

Alez tu pusto:szok:Jestem w szoku. Ale wiem z babyboomowego doświadczenia, że to działa tak, ze jak mały ruch na forum, to nikomu nie chce się pisać i taka cisza trwa i trwa. Więc łapac za klawiatury i pisac mi tu:crazy:;-)

A tak na serio, to przed swiętami jest przecież. My wyjeżdżamy juz jutro:tak:Musze sie atk spakowac, żeby u rodziców tylko odpoczywać- nic nie prasować itp.

Wczoraj odebrałam w końcu moje prawo jazdy. Mogłam to zrobic juz dawno, ale starostwo u nas jest na drugim końcu miasta. Mimo, że Grajewo jest małe, to pchac wózek po śniegu 3km to dla mnei za dużo. Wybrałam sie wczoraj bo pogoda była naprawde fajna- słonko, zero wiatru i 0 stopni:tak: Ale w drodze powrotnej brzuch mi tak twardniał, że nie mogłam iśc, myslałam, że go nie doniosę:sorry: Wieczorem bolało całe podwozie:confused2:Poszłam spać o 21ej razem z pszczołami.

Mam wyrzuty sumienia, ze nie sprzatyałam na te święta. Okna brudne:-( Co prawda sprzatałam na Boże narodzenie i jeszcze nie zdazyło sie jakos mocno mieszkanie zapuscić. Ale i tak wolałabym odświeżyć domek. Trudno:-(

Nie mam w co się ubrać na święta:-( Tyłek mi urósł, a ja wszystkie tuniki mam obcisłe. Pieniędzy na nowe też nie ma:-(
Czuje, że zaczynam za bardzo narzekać - sorki:sorry:

Ktoś wypije ze mną kawkę?

Witaj Tweenie!

Palin
- moje dziecko nadal oszczędnie się porusza, więc tym razem o wpychaniu sie pod żebra nic mi niewiadomo.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry