teri114
Fanka BB :)
witam
wczoraj wieszałam pranie na balkonie w krótkim rękawku a dziś śnieg sypie i robi się znowu biało
dobrze wyczułam żeby wykorzystać wczorajsze słoneczko na pranie 
DZIĘKUJĘ DZIEWCZYNY ZA ŻYCZENIA MAM NADZIEJE ŻE SIĘ SPEŁNIĄ I DOCZEKAMY RAZEM NASZEJ 50 ROCZNICY ŚLUBU
;-)
natis tak myślałam że pokoik się będzie podobał jak się go wykończy
i trzymam kochana kciuki żeby obyło się bez szpitala bidulko już tak niedużo zostało trzymaj sie dzielnie
Korba za Ciebie również oby nie było konieczności leżenia w szpitalu trzymaj się dzielnie z Zosią w brzuszku jeszcze miesiąc przynajmniej
ewelina kciuki za wizytę
anula faceci tak mają że na wszystko jeszcze jest czas
oni maja chyba inne poczucie czasu niż my mój jakiś tydzień temu mówi że jestem w 6 miesiącu 
na to ja mu odpowiedziałam że ja nie jestem słoniem i ja chodzę w ciąży 9 miesięcy 
ach ci faceci maja czas na wszystko my się denerwujemy że nie zdążymy ze wszystkim a oni luzik takim to dobrze 
zabieram sie za prasowanie wczoraj 3 pralki wysuszyłam na powietrzu
wczoraj wieszałam pranie na balkonie w krótkim rękawku a dziś śnieg sypie i robi się znowu biało

dobrze wyczułam żeby wykorzystać wczorajsze słoneczko na pranie 
DZIĘKUJĘ DZIEWCZYNY ZA ŻYCZENIA MAM NADZIEJE ŻE SIĘ SPEŁNIĄ I DOCZEKAMY RAZEM NASZEJ 50 ROCZNICY ŚLUBU
;-)natis tak myślałam że pokoik się będzie podobał jak się go wykończy
i trzymam kochana kciuki żeby obyło się bez szpitala bidulko już tak niedużo zostało trzymaj sie dzielnie Korba za Ciebie również oby nie było konieczności leżenia w szpitalu trzymaj się dzielnie z Zosią w brzuszku jeszcze miesiąc przynajmniej
ewelina kciuki za wizytę
anula faceci tak mają że na wszystko jeszcze jest czas
oni maja chyba inne poczucie czasu niż my mój jakiś tydzień temu mówi że jestem w 6 miesiącu 
na to ja mu odpowiedziałam że ja nie jestem słoniem i ja chodzę w ciąży 9 miesięcy 
ach ci faceci maja czas na wszystko my się denerwujemy że nie zdążymy ze wszystkim a oni luzik takim to dobrze 
zabieram sie za prasowanie wczoraj 3 pralki wysuszyłam na powietrzu

Obyśmy dali z nimi radę...
jestem tak najedzona że nawet nie mam ochoty robić obiadu dla męża