reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2013

Hej, hej
hello.gif

U nas piękna pogoda - mam nadzieję, że utrzyma cię cały dzień
content-saute.gif
Ciężko mi było zasnąć, ale w miarę nawet się wyspałam. Przebudziłam się przed 7, ogruzowałam siebie http://***************/senatn/images/Various/M9.gif, nastawiłam pranie, zrobiłam śniadanko
bulbar-smiley.gif
. Dzisiaj mam zamiar zrealizować wczorajszy plan i poprać kurtk zimowe, wyczyścić buty i pochować.

Isis
zdrówka dla córci - oby bezproblemowo Was przyjeli http://***************/senatn/images/V%20Slider/LSwait.gif

anisiaj super, że już dzisiaj będziesz w domu - oszczędzaj się i koprzystaj z pięknej pogody
lato1.gif

Wpadnę do Was pózniej z kawką
wet-kiss-smiley.gif

reklama
Tak Tak Tak Madzia, MatkaEwa widzimy się w Rudzie:))) tylko nie wiem czy nie trzeba będzie jechać tak ok 09:00 żeby się załapać:))) takich chętnych jak my pewnie będzie sporo....

Co do Banku Krwi Pępowinowej to zastanawiałam się nad tym, ale niestety nie stać nas na to:/

U nas też dzisiaj piękna pogoda i zapowiada się wspaniały dzień:D Najpierw spacer z Madzią, a później otwarcie sezonu grilowego!!!! :D Obiadek zjem na ogródku.
Najpierw muszę aptekę odwiedzić, bo skończył mi się magnez, wczoraj rano wzięłam ostatnią tabsę, niestety nie kupiłam nowego i od rana mam skurcze... prawa strona strasznie mnie rwie... mam nadzieję, że to minie.
A jutro zakupy w IKEA:)

AnisiaJ dobrze, że wychodzisz!!! :)

Jeśli chcecie się załapać na to darmowe 4D , to radzę iść ok 2 godz wcześniej , niż się zaczyna , na początku kwietnia było w Cz-wie i chętnych bardzo dużo . Warto iść wcześniej i zająć sobie kolejność . Do tego duzo porad dotyczących dziecka i darmowa sesja foto dla mam z brzudszkami .

widzę że tema dieta i karmienie piersią, ja syna karmiłam do skończonego 18 ms, dietowałam 6 ms a potem coraz to mniej pilnowałam diety.

Witam się i ja z kawką :-)

U nas słonko świeci, jest jeszcze chłodno, niby ma być cieplutko --super, ale za to zapowiadają u nas silne burze na wieczór :szok:

Ja muszę się zabrać troszkę za dom, bo ciągle siedzę w ogródku , najpierw mycie głowy i zabieram się za kuchnie i odkurzanie.

Anisia, Super , że będziesz już w domku, trzymaj się!!!! i uważaj na siebie:tak:

Miłego dnia kobietki, korzystajmy z pogody , bo np. na północy od jutra ochłodzenie :-(

Witam w ciepły i słoneczny dzionek :-).
Smile , Madzia - zrobimy sobie prezent na dzień matki ;-). Natis już rzeczywiście będzie tuliła Lenkę - zazdroszczę ;-). Miłego spacerku dziewczyny .
Isis - oby to nie było nic poważnego u córeczki i niech szybko wraca do zdrowia . powodzenia u ortopedy .

Ostatnia edycja:
Korba - dopiero od jutra. Dziś jest piękne słonko, a na termometrze już +11 (i to w cieniu!):-D

Nocka średnio minęła, brzucho się spinało, Mikołaj tańczył - spać się nie dało. Ale nie jest źle :happy: Pół nocy za mną chodziło "spakuj torbę do szpitala, spakuj torbę do szpitala, spakuj..." - więc chyba się za to wezmę i to zrobię. Jeszcze tylko będę musiała zajrzeć do apteki i będę miała w domu wszystko, tylko poukładać i gotowe.

Fajnie, że robią u Was takie akcje USG. Zazdroszczę, ładna pamiątka :happy:

Dobrego dnia i tyle słonka, co by Wa pranie ładnie poschło :-)

Witam się jeszcze z łóżka :-p wstaje zaraz robić pranie.
Doczytałam o tej akcji USG i na ich profilu na fb pisze ze 4d robią do 25tc :-( płyt nie nagrywają bo nie ma na to czasu.
A ja już się nakręciłam...

reklama
Kingusia , faktycznie nie nagrywają tylko ewentualnie fotka , badanie trwa ok 5-7 min , może ze względu na ogromne zainteresowanie , bo chętnych bardzo duzo

Do góry