DzikaBez współczuję sytuacji ze szwagierką - nie dziwię się, że Wasza cierpliwość i wyrozumiałość się skończyły. Teraz postaraj sie tym nie denerwować, bo to tylko odbija sie na Twoim samopoczuciu
Sara dobrze, że sobie pospałaś! Dzięki za info od Teri.
Teri trzymam kciuki za pomyslny rozwój sytuacji - laktacyjnej i wyjścia do domu!
Fioletowa no Kochana, skoro już ostrzą skalpel na Ciebie, to nie ma już odwrotu!
Paulunia zdrówka dla Córeczki - mam nadzieję, że to nic poważnego!
Marys proszę mi się tu nie zamulać!
Marcysiowa trzymam za Was kciuki!
anula normalnie lanie Ci się należy za to generalne sprzątanie!
Kochana, Ty powinnaś odpoczywać! Jak Twoich nie ma to Ty powinnaś leżeć a nie łazienkę szorować! Ja ostatnio pojechałam na cito do lekarza, bo też zaniepokoiło mnie, że może wody mi się sączą, ale okazło się, że to początek infekcji.
Palin gdzie jesteś?
Smile jak po wystawie?
Nika skrobnij co u Ciebie!
Ja niedawno wróciłam - pobojczyłam trochę z rodzicami i ze szwagierką, wypiłyśmy kawusię na tarasie, akurat taka pora, że cień był, bo na słońcu nie da się wytrzymać - ukrop!I tak w sumie dzień na plotach zleciał
ona to ma współczuję sytuacji z psem
Biedulek - dobrze, że w porę zareagowaliście.
Dmuchawcu gdzie się podziewasz?
Isis galeria jest na wątku zamkniętytm

Sara dobrze, że sobie pospałaś! Dzięki za info od Teri.
Teri trzymam kciuki za pomyslny rozwój sytuacji - laktacyjnej i wyjścia do domu!
Fioletowa no Kochana, skoro już ostrzą skalpel na Ciebie, to nie ma już odwrotu!
Paulunia zdrówka dla Córeczki - mam nadzieję, że to nic poważnego!
Marys proszę mi się tu nie zamulać!

Marcysiowa trzymam za Was kciuki!
anula normalnie lanie Ci się należy za to generalne sprzątanie!

Palin gdzie jesteś?
Smile jak po wystawie?
Nika skrobnij co u Ciebie!
Ja niedawno wróciłam - pobojczyłam trochę z rodzicami i ze szwagierką, wypiłyśmy kawusię na tarasie, akurat taka pora, że cień był, bo na słońcu nie da się wytrzymać - ukrop!I tak w sumie dzień na plotach zleciał

ona to ma współczuję sytuacji z psem

Dmuchawcu gdzie się podziewasz?
Isis galeria jest na wątku zamkniętytm