reklama

Czerwiec 2013

Palindromea masz skończony 38 tydzień, przekonaj gina żeby przyspieszył poród. Złe wyniki podchodzące pod cholestazę są powodem do wcześniejszego rozwiązania ciąży. Mój mi rozwiązać w 37t 5d. Wtedy może byś się zalapala na 1 czerwca ;-).
Ja miałam znacznie gorsze wyniki i bardziej postępującą cholestazę, ale też mocno zielone wody płodowe. przypuszczam, że wlasnie od tego. Dlatego uważam, że nie warto czekać do końca.

reklama
Natis - tylko, że u mnie tylko ten ALT jest tak wysoki (111). AST spadło z 60 na 50, a fosfataza ze 101 na 95. No i nic mnie swędzi, więc to nie wygląda na typową cholestazę. Prócz tego jest wszystko oki. Za tydzień mam wizytę. Jeśli do tego czasu nie urodzę to poproszę o działanie.

Jesli chodzi o prod to nastawilam sie na wode. Na oddziale jest jedna wanna, wiec jak bedze wolna i samo sie rozkreci to skorzystam. A podobno nie jest oblegana (moze tutejsze damy sie nie mieszcza :-p). A jesli nie to stawiaja tu bardzo na ruch, bo grawitacja robi swoje, sa pilki i w jedenj sali takie urzadzonko...hmmmm stoleczek ze zwisajaca tasma - materialem, aby sie uwiesic na tym :-D. Ale zobaczymy jak to bedze

A teraz czas na male co nie co - mezus gofry robi!!!:rofl2:

Gosiak- u nas tez jest wanna i można z niej korzystac, ale tylko w celu przyspieszenia rozwierania i złagodzenia skurczy- czyli max na pół godziny mozna wleźć. Możliwosci rodzenia w wodzie nie ma:no:

Anilku- smacznego!:-D

Dziewczyny czy któraś z Was brała acard całą ciążę i teraz jakoś go musiała odstawić?Robiłyście po nim badania na krzepliwość?
I jeszcze jedno;)Czy tylko ja mam tak zmasakrowane jelita od zaparć,że ciągle mnie bolą?;) Jak nie urok to sr...
anilek pilnuj cukrów;)Ja Ci dam frytki;)
natis,korba cudne te Wasze księżniczki:)

Gabrysia pozdrawia e-Ciocie

image.jpg

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 69
reklama
Ale się nade mną pastwicie - takie smakołyki, a mnie nie wolno :-(

Coś mi strzeliło w kościach - ale jak głośno :szok: aż się wystraszyłam, że Mikołaj mi się połamał, albo go gdzieś zgniotłam. A teraz bolą wszystkie kości, kręgosłup, pachwiny. Jak ma tak boleć to już lepiej niech ten poród się zacznie (szybciej miną)...

Gabrysia - cudna jesteś :happy:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry