marcelinoowa
Fanka BB :)
Witam się dziewczynki!
Przepraszam, że nie daję zaku życia, ale ostatnio weny nie mam do pisania... :-( Cały czas Was podczytuję i kibicuję rodzącym.
Anula, Bona, Wisienka trzymam za Was mocno kciuki &&&
Natis wierzę, że nie możesz patrzeć na malutką jak płacze. Chyba każda matka cierpi, jak widzi swoje dziecko w takim stanie. Ja pamiętam, jak mały się urodził. Miał żółtaczkę i codzinnie pobierali mu krew. Też nie mogłam na to patrzeć... :-(
Fioletowa super, że Flipek grzecznie pije mleczko. Może w cale nie musisz mieć nawału. Ja też nie miałam, a Marc się najadał
:-)
Sara taki wyjazd dobrze Wam zrobi. Odpoczniecie od siebie, a mały pobędzie z tatusiem.. :-)
Ja też czekam na poród na jak szpilkach. Póki co, nic się nie dzieje...
Mam ochotę na arbuza!!! i lody!!!
Przepraszam, że nie daję zaku życia, ale ostatnio weny nie mam do pisania... :-( Cały czas Was podczytuję i kibicuję rodzącym.
Anula, Bona, Wisienka trzymam za Was mocno kciuki &&&
Natis wierzę, że nie możesz patrzeć na malutką jak płacze. Chyba każda matka cierpi, jak widzi swoje dziecko w takim stanie. Ja pamiętam, jak mały się urodził. Miał żółtaczkę i codzinnie pobierali mu krew. Też nie mogłam na to patrzeć... :-(
Fioletowa super, że Flipek grzecznie pije mleczko. Może w cale nie musisz mieć nawału. Ja też nie miałam, a Marc się najadał
:-)Sara taki wyjazd dobrze Wam zrobi. Odpoczniecie od siebie, a mały pobędzie z tatusiem.. :-)
Ja też czekam na poród na jak szpilkach. Póki co, nic się nie dzieje...
Mam ochotę na arbuza!!! i lody!!!
Młody jak się nie wyśpi jest mówiąc krótko nie do zniesienia - a na tych wakacjach będzie też obecna dama mojego ex i obawiam się, że będzie starał się pokazać jak on "panuje" nad dzieckiem które mało co zna
itd. eh......) temat rzeka... pewnie przesadzam ale Matki już tak mają prawda? Nie mogę Małemu zabronić bo widzę jak się cieszy ale ja bym się lepiej czuła jakby jednak w domu został 

aż normalnie żałuję, że jak byłam na poczcie i w sklepie to nie założyłam kurtki zimowej