Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie chwaliłam się moimi chłopcami wcześniej więc teraz się pochwalę jak sobie razem smacznie śpią w moim łóżeczku bo tam im zawsze najlepiej jest
a rano budziły mnie jej ...pryki
tak sadziła że łooo

więc wyprzedaże uwaga nadchodzę
i pójdę sobie na 10 minutek na solarium bo w lato lubie byc lekko opalona a teraz nie mam kiedy sie wystawić i chodzę tak mam odbitą bluzkę bo na spacerze mnie wczoraj złapało i śmiesznie to wygląda 

chyba musimy założyć watek na którym bedziemy sobie narzekać na mężów a może potem im sie nagle odmieni ogólnie jak jest w domu to mi pomaga nosi małą spiewa jej widac że ja uwielbia ale lato to cieżki okres ma dużo pracy i mało co jest w domu wczoraj malutka go nie widziała cały dzień bo rano jeszcze spała a jak wrócił ( po 23) to już spała :-
bo ja to zawsze wszytko przeżywam na zapas 

Zobaczymy jak dzis bedzie. Wyglada na to , ze glodzilam dziecko 
Przy karmieniu wygina się i pręży, łapie cycka i puszcza no masakra jakaś
Na dodatek ma całą buźkę wysypaną w krostkach, nie wiem od czego to? Czy coś zjadłam nie teges? Czy to potówki? Przemywam wodą przegotowaną ale to nic nie daje - macie jakieś inne pomysły na to???
Ech, życie ...
juz się nie mogę doczekać :-)