Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mąż przyjechał i tak jak u Emki mały padł i śpi już od godziny
.
.
chyba te upały tak daja w kośc i nam i naszym maluszkom że sa takie niespokojne i tak jak piszesz cieszyłam sie że urodze na lato że bedzie fajnie że pól dnia na dworze będziemy siedzieć acha ... zaraz bedzie jesień szaro buro i dopiero nas smutki będą łąpać
też czasem krzykne do małej żeby sie już uspokoiła bo nie mam siły a potem rycze jak głupia że tak do niej powiedziałam 

ech ja chce już wrócić do normalności niech te hormony pójdą precz 

mąz ma jeszcze dzis robote wieczorem więc już wyszedł znów a wrócił o 18 więc 2 godzinki był z mała z czego ona godzine spała ale to jeszcze jakos zniosę mus to mus ale szale goryczy przelała podłoga która ja godzine temu myłam z jęzorem na wierzchu żeby sie wyrobić zanim mała wstanie a mój mąz zapomniał kluczy i wrócił się w butach i zostawił mi białą ścieżke przez środek pokoju u sąsiadów na dole jest malowanie i cąła klatka jest brudna w białym pyle który zostaje na butach i robi białe ślady normalnie jak to zobaczyła to sie rozpłakałam i powiedziałam żeby już spier... normalnie nigdy się tak jeszcze nie odezwałam ale normalnie puściły mi nerwy ja chodze i sprzatam za chwile wchodze do kuchni a tam sajgon talerze zostawione na stole jakby nie można wrzucic do zlewu natis wiem co czujesz u mnie to samo