Wisieńka
Fanka BB :)
Wpadam na chwilę jeszcze przy kawie bo Hedonista jednak nie śpi
Bona jak ty ogarniasz te wszystkie daty, dzięki tobie nikt nie zapomni.A menu rodzinne i powiem ci kochana zastanawiam sie nad ograniczeniem bo skoro ja teraz musze to wszystko z powodu związków rodzinnie tradycyjch robić to moja biedna Mila pewnie dołożywszy coś od strony męża zacznie gotowanie w listopadzie

Bonuś kartki nie widać, szkoda.Reala niestety mam bardzo daleko a spodnie by się przydały, przy naszym budżecie zwłąszcza TANIE
Korba współczuję nocki
Nasza nocka też paskudna. non stop na cycu a butla pluł, sutki mam długości 10 cm.....
Bona jak ty ogarniasz te wszystkie daty, dzięki tobie nikt nie zapomni.A menu rodzinne i powiem ci kochana zastanawiam sie nad ograniczeniem bo skoro ja teraz musze to wszystko z powodu związków rodzinnie tradycyjch robić to moja biedna Mila pewnie dołożywszy coś od strony męża zacznie gotowanie w listopadzie

Bonuś kartki nie widać, szkoda.Reala niestety mam bardzo daleko a spodnie by się przydały, przy naszym budżecie zwłąszcza TANIEKorba współczuję nocki
Nasza nocka też paskudna. non stop na cycu a butla pluł, sutki mam długości 10 cm.....

naprawdę do kompa siadam bardzo rzadko odkąd Aro w domu (a przynajmniej do nowego roku się to nie zmieni). Był na badaniach, ale jak patrzyliśmy wyniki są dobre (czyli to raczej nie jest przewlekła choroba), zatem najprawdopodobniej operacja. We wtorek ma kolejną wizytę – może dowie się czegoś konkretniejszego.