anusiakanusia
Styczniowe mamy'06
A ja z Zuzia właśnie wróciłam z polskiej mszy w Stavanger
był pełen kościół
fajnie było pośpiewać polskie kolędy
miłego świętowania!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ot co :-S
maja mieciutki naroznik wiec i bylo mu latwiej. Teraz wiem, ze potrafi w sprzyjajacych warunkachy.
siedzial mu na kolankach ale gdy spojrzal do groy byl ryk
. Kochana to teraz pozostaje albo kupic psa albo porzadny aparat :-) jak wolicie. Ja polecam obie wersje :-) Ciesze sie , ze zdjecie sie podoba 

Koszmar jakiś , dzisiaj boli mnie jeszcze strasznie żołądek a w nocy już myślałam , że pojadę do szpitala ból nie do opisania a teraz nawet bluzka mnie uraża . Nie wiem dlaczego tak boli mnie brzuch
Mam nadzieję , że jakoś szybko przejdzie , chociaż moja mama już panikuje , że powinnam pojechać do szpitala i to sprawdzić , że może to jakiś stan zapalny , sama już nie wiem 
i już czuję się dobrze, żadnego bólu brzucha nie odczuwa 
Dostałam wymarzony expres do kawki i perfumik :-):-) S za to chyba spodziewał się kierownicy do swojej gry a dostał w dużym pudełku spodnie jakie Wam pokazywałam na fb i perfum 

Zosia myślę też zadowolona 

Daria wyciąga rączki do mnie ale nie woła mama czekam na to z utęsknieniem i też tylko najlepiej jakby mama była 24/h
no i tez tylko tata i Dawidek jeszcze mogą byc cała reszta swiata jest beeee
dziekujemy za życzenia 

ja bym też lepiej to sprawdziła co z tym brzuchem mam nadzieję że dzis już jest dobrze