reklama

Czerwiec 2013

Witam się niedzielnie!

Nocka taka sobie, dwa karmienia, ale Zosia płaczliwie i niespokojnie spała, a od rana bardzo marudzi, męczą ją zęby :-(W nocy strasznie wiało. Po drugim karmieniu, ok 3 nad ranem, uciełam sobie z Palin pogawędkę na fb - Kochana, podziwiam Twoją zdolność regeneracji :-D

Korbuś bardzo mocno trzymam kciuki! Wszystko będzie dobrze!!!!

Bona jeszcze raz gratuluję - i Michasiowego ząbka i sprzedaży auta! Owocnych łowów!

Sara NARESZCIE!!! :szok::-D

Gosiak j
est poprawa u Tymcia?

Skalbka wow! Super się zapowiada! A pokoik Natki będzie piękny! Co do Twojego pytania, myślę, że tę drugą wstążkę moznaby spóbować przykleić na klej do tapet:confused: a tę pierwszą na klej albo wikol albo może montażowy? :confused: Nie wiem jaka jest ich grubość i faktura, ta pierwsza wydaje się być grubsza i cięższa...

Asiulka gołąbek? Nie wiem czy dałabym radę, raczej nie, na pewno nie :tak:

Smile brawo dla Frania! Zakupów zazdroszczę, ja dawno nigdzie nie byłam tak, by pochodzić - zawsze tylko szybki wypad do Biedronki, ale coś pilnego załatwić :baffled: Co do cen sklepowych - zgadzam się w zupełności - najlepiej na necie, chociaż perełki sklepowe też się czasem trafiają.

Morena jesteś strażniczką bb :-D Nawet nie wiesz, jak się cieszę, ze masz regularne wpisy - nareszcie wiem co u Was!

U nas pogoda paskudna, wieje, pada, ciemno i zimno. W ogóle nie czuję, że dzisiaj niedziela. Obiad mam z wczoraj, także gotować nie muszę...

reklama
Morenko, załatw ją
0080.gif
happy1.gif

Dzień dobry

Zostałam wygoniona z fb :-( Dziewczyny, czy jak się pojawi tu post, mogę wrócić? PIiiizzzz... ;-)

U nas nocka "smoczkowa". Ale po za tym całkiem dobrze. Standardowo 2 karmienia. Miki wstał koło 7, a my w drugim pokoju to byczyliśmy się do po 8 (a on się bawił w łóżeczku, dopiero jak przyszła kupa to nas zawołał, Kochany chłopak). Już się rozszalał i zasuwa gdzie popadnie, najchętniej podchodzi do ławy i się dźwiga, sprawdzić, czy czasem nie ma tam nic do jedzenia.

Mikotku - i mnie było miło pogadać. Książka się skończyła po 5, ale już jestem w toku kolejnej części. Zmorzyło mnie dopiero po 6, ale i tak spałam tylko 1 okiem.

Morena - zanim ją wykończysz, przyskrzyń ją na troszkę - myślę, że będzie wiecej mam chcących jej przyłożyć. Ja bym ją... divers2228.gif

Korba - &&&&, żebyś wszystko dobrze zrobili. I szybko do nas wracaj!!!

Już się stęskniłam za świętami, więc dziś na obiad pierogi z grzybami divers2338.gif

Załączniki

• divers2228.gif
    divers2228.gif
    5 KB · Wyświetleń: 106
  • divers2338.gif
    divers2338.gif
    5,5 KB · Wyświetleń: 83
Smile - to chyba nie seler...alebo jesli on to cos jeszcze jest nie tak :-( dzis rano zrobil tak wodnista kupe ze chcialam go ubierac i do szpitala jechac - juz nie wiem co i jak. Pije duzo, zaczal jesc tez ladniej, ma humorek, nie jest markotny. Nic zlego sie nie dzeje oprocz tych kup. Jutro od rana dzwonimy do lekarza i jak nas nie przyjmna to sie wkurze i to porzadnie. Noc tez krecaca....zebow nie widze
Ja mam stracha zosatwic Tymka w jego pokoiku. Tam na razie i tak lozko stopi, wiec jusilibysmy je wyrzucic i wlasnie boje sie ze bym go nie uslyszala w pore :) choc jak piszesz jak cos nie tak a mnie zobaczy to nagle sie smieje. O tak w sklepach kroja strasznie !

Morena- - podbno seler dosc uczulajacy...ale ja nie wiem czy to to :-(hahaha biedna worzka zebuszka niech uwaza na siebie :rofl2:

Miktoku - wy spijcie a nie pogaduchy o takie nieludziej godzinie urzadzaci :laugh2:

Moja tesciowa mnie rozbraja...mam mojego Emila ex na fb...znamy sie dogadujemy (moze dziwne, ale zadna nie ma do nikogo pretensji, bo miedzy nimi sprawy dawno byly skonczone) no i tesciowa tez ja ma. I dzi czytam "Kochana" -skierowane do niej ....noz kurde nie chodzi mi tu o jakakolwiez zdzrosci, bo moj stosunek do tesciowej znacie, ale to zaczyna sie robic trche dzwne...mnie krytykuje na kazdym kroku, a to ze na butelce dziecko jest (miala extra gadke od niej ), a to smoczki, a to cos a to lenistwo Tymka !!!! jak pisze jakosc czulej w stosunku do mnie to w liczbie mnigiej obejmujac tym samym Emila :confused:

No i musze sie pochwalic...moj mezulo wczoraj po rozmowach "powaznym " wraca z lazienki i pyta :

- To kiedy chcesz ??
- ale co kiedy ?? - pytam
- Moje nasienie kiedy chcessz ???

:-):-):-):-) moze malo romantycznie ale chyba dotarlo do niego jak bardzo zalezy mi na rodzenstwie dla Tymka :-):-):-)

Zainstalowalam aplikacje BB telefonie ulepszyli ja na początku stycznia i jest o niebo lepiej!! Trochę zajmie mi jej opanowanie wiec za dziwne zdarzenia z góry przepraszam.

U nas nocka dobra dosyć. Jedno "oszukane"budzenie. Niby jeść ale po dwóch pociagnieciach wiecej nie chciał i poszedł spać. Od rana dzielny Tato poradził sobie z pierwszym usypianiem w wózku.

Zaraz znowu sie kładziemy. Popołudnie jak to zawsze w niedziele u dziadków.

Smile ja chętnie sie dowiem jak ta dieta i czy przyniosła efekty.

Mikotku ja piore w niemieckim proszku persil sensitiv białe a kolor w naszym dorosłym ale płukam w lenorze sensitiv wszystko.

Izunia buziaki dla Gabuni

Biedne te nasze zebolki malutkie.

Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom

reklama
Tak tylko jak narazie widzę, ze np. Edytować posta chyba nie mogę no ale powiadomienia o nowych postach przychodzą :D

Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom

hahahaha edytuje teraz z komputera, dopisek "Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom" na końcu posta dodaje się automatycznie

Tekst lubego pierwsza klasa ale lepsze to niż nic ;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry