Witam się wieczornie!
Dopiero teraz włączyłam laptopa. Od rana jestem w biegu, ale udało mi się w sumie załatwić to, co miałam do załatwienia "na miescie" Zostały do kupienia prezenty urodzinowo-imieninowe, ale na to mam jeszcze chwilę, może uda się jeszcze coś upolować w sklepach internetowych. Nie mam pomysłu, co kupić teściowi
Przepraszam, że nie odpiszę każdemu, ale głowa mi pęka. Cały dzień w biegu, w każdej chwili myślę o Korbie :-(
Jeszcze raz dziękuję Ci
Sara - cudna, wspaniała organizatorko! Jesteś wielka! Sercem rzecz jasna
Morenko i ja bym Cię chyba nie poznała, bo całkiem inaczej wyglądasz w rozpuszczonych włosach, piękna jesteś, nie pleć głupot!!!!
Bona jak po wizycie szwagra?
Anula pięknie w tym kolorze wyglądasz, w blondzie też Ci było bardzo dobrze, ale to to już jest - ładnemu we wszystkim ładnie
Madzia trzymam kciuki, aby mąż jednak okazał się pomocny!
Gosiak! HUuuuuuuuura!!!!!!!!!!!!! Trzymam kciuki za Klarę!
Smile ale malutko jesz?! Ja dzisiaj jestem bez obiadu, już nie zdążyłam ugotować, ale za to jutro ugotuję cos pysznego na dwa dni, bo w piątek wraca Mąż. Ależ Ci zazdroszczę wypraw do CH, ja nie wiem kiedy uda mi się wyrwać, mamy weekend zajęty, a w tygodniu nie będę miała za bardzo jak.
DzikaBez dla mnie im wcześniej tym lepiej, bo mamy mieć urodzinową imprezę u szwagierki, a chcę posiedzieć z Wami jak najdłużej!