teri114
Fanka BB :)
Palin oj współczuje :-( u nas tez dzis Daria maruda i taka jakaś nieswoja
a z tym jedzeniem to nie ma tak kolorowo dzis się wystarałam żeby dobra zupe jej ugotować a ona zjadła 2 łyżki i pluła
:-
cool: i własnie to mnie zniechęca do gotowania jej bo się staram ciesze sie że sobie zdrowo zje a obna ma to gdzies ze słoiczka jakos bardziej zjada a ja mam pewnośc że jest najedzona a tak to nie wiem co jej potem dawac jak tak dziubnie 2 razy i nie chce za chwilę znowu głodna echh 
jedynie dobra rzecz dzisiaj to taka że sprzedałam Darii chodzik ( bo już nie potrzebny ) za tą cene za jaką kupiłam
więc trzeba pomyślec co teraz jej kupić co mogłoby ją zająć 

jetem ewa oj żeby moja spałą tyle co Twoja
anula a to cycolinek dopiero
a z tym jedzeniem to nie ma tak kolorowo dzis się wystarałam żeby dobra zupe jej ugotować a ona zjadła 2 łyżki i pluła
:-
jedynie dobra rzecz dzisiaj to taka że sprzedałam Darii chodzik ( bo już nie potrzebny ) za tą cene za jaką kupiłam
więc trzeba pomyślec co teraz jej kupić co mogłoby ją zająć 

jetem ewa oj żeby moja spałą tyle co Twoja

anula a to cycolinek dopiero

Ostatnia edycja:
. Ale patrz jak mu dobrze służy . Musze na pocieszenie Ci powiedzieć , ze ja tak karmiłam Wojtka i synek ma 8 lat - raz w życiu brał antybiotyk . Zdrowy młody byczek
W kazdym razie po czasie sie przyzwyczai i nim sie obejrzysz, skonczy sie przygoda z cycem ;-) Wiem, ze latwiej powiedziec niz zrobic, ale mnie sie tak udalo z Gosia, trzymam kciuki 
nawet patrzyłam na zegraek i widziałam tam godzinę 7