mama wikusi2010
Fanka BB :)
Nadrobiłam
z tego co pamiętam:
Korba przykro mi z powodu kotka...
Ailatan trzymaj się kobieto.. dużo już przeszłaś, mam nadzieje że teraz będzie już tylko lepiej,
Kótra to obchodziła 35ur?? WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ
))
Mi na przeziębienie pomogł syrop z cebuli w duzych ilościach
Natis tak jak już ci pisalam, odpoczywaj, dobrze że z dzidzią wszystko ok,
My prezentu dla malej jeszcze nia mamy, wiemy co chcemy kupic i musze to zamówic. 6.12 przyjdzie do niej mikołaj i da prezenty
) Sama już się doczekać nie mogę, lubie tą jej radość jak dostaje prezenty 
Tak się wczoraj zdenerwowałam, caly dzień brak netu i dzisiaj rano, dzwonie do nich okazało się że podpisana umowa do nich nie dotarła... wysyłałam pocztą.. :/ wpozo pan podłaczył mi neta i wysłalam zeskanowaną umowe do nich na poczte.
Ale brzydka dzisiaj pogoda, ciemno jak d.....
A co do zachcianek to z Wiki ogórki mogłam jeść kilogramami (kwaśne) i jest dziewuszka ;D Kwitłam, cera mi się poprawiła i wszyscy mówili ze bedzie chłopczyk bo tak ładnie wyglądam a jest córa. Zobaczymy teraz jak bedzie
Korba przykro mi z powodu kotka...
Ailatan trzymaj się kobieto.. dużo już przeszłaś, mam nadzieje że teraz będzie już tylko lepiej,
Kótra to obchodziła 35ur?? WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ
Mi na przeziębienie pomogł syrop z cebuli w duzych ilościach
Natis tak jak już ci pisalam, odpoczywaj, dobrze że z dzidzią wszystko ok,
My prezentu dla malej jeszcze nia mamy, wiemy co chcemy kupic i musze to zamówic. 6.12 przyjdzie do niej mikołaj i da prezenty
Tak się wczoraj zdenerwowałam, caly dzień brak netu i dzisiaj rano, dzwonie do nich okazało się że podpisana umowa do nich nie dotarła... wysyłałam pocztą.. :/ wpozo pan podłaczył mi neta i wysłalam zeskanowaną umowe do nich na poczte.
Ale brzydka dzisiaj pogoda, ciemno jak d.....
A co do zachcianek to z Wiki ogórki mogłam jeść kilogramami (kwaśne) i jest dziewuszka ;D Kwitłam, cera mi się poprawiła i wszyscy mówili ze bedzie chłopczyk bo tak ładnie wyglądam a jest córa. Zobaczymy teraz jak bedzie
wypiłam już herbatkę z miodem i cytrynka i próbowałm zasnąć i juz prawie mi się udało ale zadzwoniła koleżanka i juz po spaniu
a koleżanka tez w ciązy w 15 tyg więc troche pogadałysmy dowiedziałam się od niej że u mnie na osiedlu przyjmuje dobry ginekolog
na osiedlu prywatnie ale przyjmuje tez w szpitalu na nfz akurat jutro przyjmuje na osiedlu kurcze mam pare kroków pujde do niego niech mi cos da na to gardło bo mi samo to raczej nie odpuści
i ten lekarz pracuje w innym szpitalu słyszałm bardzo dobrych opinii o tamtejszej porodówce moja siostra tam rodziła i ta koleżanka tez tam będzie rodzić kurcze a ja sie tak z przyzwyczajenia uczepiłam tego jednego mojego gina i teraz ciężko zmienić ale jak ten będzie miły i to się chyba przeniose z kilku powodów ten jest pod nosem skierowania na badania wypisuje na nfz jest tańszy i czytałam opinie o nim że jest bardzo dobrym i miłym lekarzem marzy mi sie taka fizyta na której lekarz się wysili i porozmawia z pacjetką odpowie na pytania a nie tylko wszystko dobrze nastepna proszę jak się niesmiało zapytalam mojego gina na ostaniej wizycie czy nie widać płci to chamsko odpowiedział że za duzo wymagam nosz kurde place to wymagam
także ide jutro na wizytę przyjmuje od 16 jedyny minus to trzeba czekac w kolejce ale mam blisko to zawsze można isc do domu i wrócic za godznie jak bedzie za duza kolejka
z synkiem mi się kwasne sprawdziło jadłam duzo sledzi kapuchy kiszonej u wszystkich moich znajomych i w rodzinie smaki się sprawdziły że na dziewuszke jadły slodkie a na chłopaków kwasnie więc w większym procencie sie sprawdza wiadomo sa wyjatki jak mamwikusi ale przynajmniej w moim otoczeniu sie sprawdzało ale to tak na luzie trzeba do tego podchodzic