Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
brzusznej chyba
i bulgotki a przy tym ruchy poczułam fajnie tam maleństwo miesza w tym baseniku
jest spokojne bulgotanie a potem jak w jakuzi i znowu spokojniej jak ciut się przyciśnie macice to nie słychać bulgotów jelitowych tylko dzidziechwała Bogu...Wrocilam od poloznej, serce maluszka bije, wiec troche spokojniejsza jestem. Teraz aby do soboty i usg powie mi wiecej. Zapytam o te bole w pachwinach i tu w kroczu.
Wczoraj miaam akcje z bolem brzucha, tak jak kiedys z Natis pisalysmy. Bol brzucha, poty, raz zimno, raz goraco i slabo. Siedzialam na kiblu, maz mi oklady robil na kark i glowe. Po jakims czasie rozwolnienie i ulga... Myslalam, ze albo urodze albo umre tak mnie brzuch bolal i slabo mi bylo. Masakra!!! Dzisiaj na razie wszystko ok
[FONT="]Z tym siusianiem, to też nigdy nie miałam problemu, a jeśli to z częstym jego oddawaniem. A teraz właśnie prawie nic. Chodzę, próbuję, ale tylko kap kap i koniec. A piję jak smok. Tak podliczyłam, że już dziś pochłonęłam ok. 2 litrów, nie licząc mandarynek…[/FONT]