JUSTA19854
Fanka BB :)
Ogarnęłam mieszkanie i teraz troche odpoczne, bo się zmeczyłam. Zrobiłam gofry ale jeszcze coś bym przegryzła tylko nie wiem dokładnie na co mam ochote:-)
malina2312 witaj i pisz kiedy tylko masz ochotę
anusiakanusia współczuje Ci przygód z zębami, ja tez się troche nachodzilam po dentystach bo swego czasu troche je zaniedbalam ale teraz jestem na bieżąco i bez takich niemiłych niespodzianek
jullix zdrówka dla synka
Korba32 u Ciebie też nie może być monotonnie, jak nie choróbska to piesek, zycze aby córcia wyzdrowiala a psina doszła do siebie
Palindromea jak tam kolejne lokum Wam się podobało???
Paulunia8713 fajnie, ze jedziesz do rodziców, mała będzie miała opiekę a Ty trochę odpoczniesz
Jeśli chodzi o picie to ja z rana zawsze pije herbate z cytryną i miodem, potem w ciągu dnia też czarna herbate i rozpuszczalną, czasami capucinno i kawe zbożoną z mlekiem, wode niegazowaną, no i w weekend kakao.
Minnie1 powodzenia w polowaniu na ciuszkiJ tez już bym się gdzies wybrala ale nie wiem co za płec w brzuszku siedzi
DzikaBez gratki dla córuni, że zaczeła sama chodzic
malina2312 witaj i pisz kiedy tylko masz ochotę
anusiakanusia współczuje Ci przygód z zębami, ja tez się troche nachodzilam po dentystach bo swego czasu troche je zaniedbalam ale teraz jestem na bieżąco i bez takich niemiłych niespodzianek
jullix zdrówka dla synka
Korba32 u Ciebie też nie może być monotonnie, jak nie choróbska to piesek, zycze aby córcia wyzdrowiala a psina doszła do siebie
Palindromea jak tam kolejne lokum Wam się podobało???
Paulunia8713 fajnie, ze jedziesz do rodziców, mała będzie miała opiekę a Ty trochę odpoczniesz
Jeśli chodzi o picie to ja z rana zawsze pije herbate z cytryną i miodem, potem w ciągu dnia też czarna herbate i rozpuszczalną, czasami capucinno i kawe zbożoną z mlekiem, wode niegazowaną, no i w weekend kakao.
Minnie1 powodzenia w polowaniu na ciuszkiJ tez już bym się gdzies wybrala ale nie wiem co za płec w brzuszku siedzi
DzikaBez gratki dla córuni, że zaczeła sama chodzic

Ja to wolałabym, żeby Mikołaj w tym wieku po prostu siadał...
Moja Julcia poszła na nogi mając rok i 2 tyg więc w tym samym czasie. Dla mnie to było coś wspaniałego;-)
). Niby maleńka, prawie na samym czubku, a boli prawie cała buzia :-( Macie pomysł, czym się tego pozbyć i żeby się czasem nie rozniosło? Wcześniej stosowałam Aphtin, ale w ciąży jest delikatnie mówiąc niewskazany. A miałam nadzieję na fajny, miły dzień...
w moim wypadku oczywiscie. Wozek super, komfortowo pomyslany, ale wagowo okropnie ciezki i niewygodny, duzy a ja nie mam samochodu nawet i musze sie wszedzie tluc autobusami wiec wtargac tagi wozek gdzies jednak nie jest latwo... biorac jeszcze pod uwage to ze Adam bedzie mial 3.5 lat wtedy kiedy sie smyk urodzi i mozliwe ze do 4 roku zalapie ladne chodzenie bardziej zaczelam sie schylac ku zwyklemu wózkowi i tej rolce dopinanej, do tego na bank kupie chuste (bede prosila o porade, nie pamietam ktora sie w tym specjalizuje ;-) ) i jesli zajdzie potrzeba to dzidzia w chuste a Adam w wózek. Jejuuu nawet nie przypuszczalam ze zdjecia w internecie a realny wyglad to moga byc takie dwa swiaty. A spodobaly mi sie wozki takie ktorych nie bralam pod uwage