teri114
Fanka BB :)
witam
hihi emka kochana tak to ja
proszę
https://www.babyboom.pl/forum/jedzeniowe-abc-f22/przepisy-dla-najmlodszych-12936/
Maryś oj to u Was też męczą zabki :-(
Mikotku jak Zosia lepiej ?
skalbka ja zawsze wyczuje że Daria ma kupole taki smrodek zajeżdza że hhoo a jak nie ja to Dawidek jest bardzo wyczulony i jak tylko coś jest to od razu mamo Daria ma kupe czuje
ale często wiem ze robi kupola bo wtedy wchodzi pod stół do kuchni i tam sobie stęka
muszę jej tam nocnik postawić po stołem 
ech u mnie tez weny brak do działania a swięta tuz tuż pogoda przygnębia do tego zabki i u nas dają sie we znaki nocki kręcące już 2 tydzień do tego Daria nie chce mleczka jest głodna ale wypycha butle bolą ją dziąsełka przez cały dzień zje max 100ml :-(
heh musze Wam napisac jak wczoraj się uśmialiśmy z Darii jakie te dzieci są juz mądre
mąz wrócił z pracy i grzebie w szafie i mówi gdzie ja mam jakieś skarpetki po chwili idzie Daria i tak strasznie niesie przed sobą swoja skarpetkę i daje tausiowi kładzie mu na noge żeby sobie założył hihih powiem szczerze że byliśmy w szoku że tak skumała że tata szuka skarpetek i mu swoja przyniosła 
a jak się ucieszyła jak tatuś wziął od niej i podziękował że mu daje widać że była taka dumna 
dla mnie to już takie ''dorosłe'' dziecko
11 miesięcy już za nami
hihi emka kochana tak to ja
proszę https://www.babyboom.pl/forum/jedzeniowe-abc-f22/przepisy-dla-najmlodszych-12936/
Maryś oj to u Was też męczą zabki :-(
Mikotku jak Zosia lepiej ?
skalbka ja zawsze wyczuje że Daria ma kupole taki smrodek zajeżdza że hhoo a jak nie ja to Dawidek jest bardzo wyczulony i jak tylko coś jest to od razu mamo Daria ma kupe czuje
ale często wiem ze robi kupola bo wtedy wchodzi pod stół do kuchni i tam sobie stęka
muszę jej tam nocnik postawić po stołem 
ech u mnie tez weny brak do działania a swięta tuz tuż pogoda przygnębia do tego zabki i u nas dają sie we znaki nocki kręcące już 2 tydzień do tego Daria nie chce mleczka jest głodna ale wypycha butle bolą ją dziąsełka przez cały dzień zje max 100ml :-(
heh musze Wam napisac jak wczoraj się uśmialiśmy z Darii jakie te dzieci są juz mądre
mąz wrócił z pracy i grzebie w szafie i mówi gdzie ja mam jakieś skarpetki po chwili idzie Daria i tak strasznie niesie przed sobą swoja skarpetkę i daje tausiowi kładzie mu na noge żeby sobie założył hihih powiem szczerze że byliśmy w szoku że tak skumała że tata szuka skarpetek i mu swoja przyniosła 
a jak się ucieszyła jak tatuś wziął od niej i podziękował że mu daje widać że była taka dumna 
dla mnie to już takie ''dorosłe'' dziecko
11 miesięcy już za nami
No widzisz jaka kochana córeczka tatusia-jak już mu swoje skarpetki pożycza to i na jakąś wiosenną kreację Twój mąż też może się załapie;-)Ciekawe jak jej wtedy wytłumaczy,ze nie może się w nią wcisnąć i iść z córeczką na spacerek;-)U nas to mała wie gdzie znaleźć pilota i pokazać nam,żeby włączyć jej tv-tak tak,wiem,mało wychowawcze i zdrowe...
Jutro wraca Mąż, mamy wizytę u dentysty. Zakupy świąteczne jeszcze nie zostały zrobione, ba! nawet listy jeszcze nie zrobiłam
nie mogę się zdecydować, co upiec, co zrobić do jedzenia
Ugotowałam obiad na dwa dni (makaron ze szpinakiem), poodkurzałam, zebrałam pranie, zrobiłam kolejne dwa. Sprzątnęłam kuchnię i salon. Zostało prasowanie 
asertywnie z nią porozmawiaj. Mów wprost, ze teraz nie masz czasu na kawki, pogawędki i całą resztę. Na odparzenia, Linomag zielony! Jest rewelacyjny! Jak idą prace nad komodą? Ja też z utęsknieniem czekam na prawdziwą wiosnę, ta pogoda mnie dobija
jakie wymagania ma lawenda? Sadzisz na zewnątrz?

. Dobrze, że na święta jedziemy do moich rodziców to przynajmniej nie muszę się martwić o jedzenie na święta.