reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2013

Ja sie alkoholizuje likierem Ballantines (czy jak sie to pisze :p ) a m. Drinki z cola. Na polnoc czeka szampan :)

My tez mamy zamiar postrzelac ;)
Wieczorem m. zabral Michala zeby sie troche nacieszyl bo juz dawno spi teraz ;) a na polnoc mamy jeszcze pare fajerwerkow i pojdziemy razem tylko troszke dalej od domu a niania elektroniczna pojdzie z nami ;) mam nadzieje ze Mati sie nie obudzi jak zaczna strzelać bo bede musiala pedem leciec do domu ;)

reklama
Witam w Nowym Roku! !! U nas poglupieli jeszcze walą i to pod samym oknem mądrzy sąsiedzi rzucają z balkonu huk niesamowity Daria o dziwo spi choć teraz tak huknelo ze się już wiercila ale spi
Kochane oby ten rok był szczęśliwym rokiem dla Wszystkich wielkie buziaki przesyłam

Witam się juz w nowym roku! Tym razem fajerbuchy oglądała z nami Krysia i chyba jej się spodobało, bo wcale nie zamierza zasypiać :p

Ja wymiekłam i zaliczyłam małą drzemke, ale o 23 już nie spalam. Miki podobno popłakał, Aro u niego był, ale odkąd nie śpię Urwisek śpi spokojnie.

Dziewczyny, samych dobrych dni w tym roku! Oby nas nie zabrakło na BB, udało się nieraz spotkać.

reklama
Do góry