• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2013

reklama
Ja narazie chodze sama, w poprzedniej ciąży zabrałam raz ze sobą meża do gabinetu, na usg połówkowe, akurat wtedy lekarz powiedział nam o płci dziecka (synek). Teraz nie wiem, czy go zabiorę, bo ktoś musi być z dzieckiem podczas mojej wizyty u lekarza.

ailatian- skoro test wychodzi pozytywnie to napewno to ciaża, bez dwóch zdań. Ja w obu przypadkach robiłam test tylko raz, i zawsze ta druga kreska była blada,może dlatego że to było w dzień okresu, więc jeszcze był mały poziom hormonów ciążowych.

Tylko Wy mi tu dajecie nadzieje :) W pracy i znajomi mówią, że jak blade kreski to na pewno nie jestem :P A robiłam codziennie przez 4 dni testy do wczoraj :P Dziś też zrobię :) Muszę zrobić tą betę! Ale najwcześniej będę miała czas w piątek rano...

reklama
ja przy Adamie miałam słabą baaardzo drugą kreskę, też mi kuzynka mówiła że jak słaba to to nie ciąża. A ginekolog powiedziała co innego. Powiedziała że jak jest kreska druga to zwyczajnie ciąża jest. Czy blada czy ciemna. To jest kwestia tylko stezenia hormonow.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry