Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny w temacie o wizytach opisałam moje dzisiejsze przeżycia, i jeśli coś z tego zrozumiecie to zobaczcie ile zależy od dobrego sprzętu, dzięki za wasze "kciuki" teraz ja trzymam za Was
ailatan- zrób sobie kochana suwaczek żeby było widać wiek ciazy
sa swietne 

ale ja w sumie nigdy mamie stracha nie napedzilam. Zawsze odpowiedzialna w przeciwienstwei do mojej siostry- wypisz wymaluj twoja 
moj nerwus jakich malo, razem ze mna.
bez skrajnosci rzecz jasna. Ja mam 2 rodzenstwa, jestem najstarsza a moj najmlodszy brat ma dopiero 13 lat. J za to ma 7 rodzenstwa i jest najmlodszy a jego najstarsza siostra jest tylko rok mlodsza od mojej mamy 
jakies to wszystko jest nienormalne... Jeszcze ta pogoda mnie przybija.święte słowaMinnie1, Co do liczności potomstwa, to też mam takie przekonanie - im więcej tym lepiej. Nas w domu była 5, u męża było ich 2, ale oboje mówimy, że chcemy 3 mieć. A chciał 1 -2, ale jak moja babcia przed śmiercią chorowała, to zrozumiał jakie to ważne, kiedy jest więcej osób do podziału obowiązków, jest komu się razem wspierać. A i w dzieciństwie jest raźniej i zabawniej :-)

Dodam, że ja to nerwus z natury a mój mąż najbardziej spokojny i opanowany facet jakiego znam. To się żeśmy dobrali