Cześć dziewczyny!
Synuś już śpi więc mam czas oadrobić Was od samego rana.
robaczek my zawsze stroimy choinkę jakieś 2-3 dni przed samą Wigilią a rozbieramy w okolicach Trzech Króli. No i my ten sam wiek ciąży mamy więc też miłomi się "witać" w II trymestrze :-)
misianka u nas dopiero po nowym roku sie okaze czy bedziemy brac kredyt tak więc na RNS i tak się nie załapiemy. I my bralibyśmy mniej kredytu niz Ty na kupno mieszkania i generalny remont z umeblowaniem ;-) Takie mieszkanko za taką cenę jak się nam trafiło to jak wygrana w totka
kejko ojjj u mnie zupka chińska by nie przeszła, nie cierpie tego swiństwa! Nie ma to jak domowa zupka robiona samemu :-) Ale cola na mdłości jak najbardziej, też o tym słyszalam.
kobra ja sie też wybieram do dentysty po Mikołaju i z tego co mi tłumaczyła moja dentysta znieczulenie można brać tylko w mniejszym steżeniu, cos tam mówiła jeszcze o trymestrach ale juz tego nie pamiętam...
natis bidulko, dasz radę :* A mogłabym Cię prosic o podanie jeszcze raz tego linka do tej Twojej poduni? Też będę kupować rogala i szukam odpowiedniego...
morena witam Cie pięknie!! W 1 ciaży włosy leciały mi na początku garściami, tak organizm reaguje na nadmiar hormonów. Ja też sie bałam ze zostane łysa, codziennie rano na poduszce kot :/ Potem się uspokoiło, wlosy szybko odrosły, no i po porodzie to samo, leciałi mi z głowy jak wściekle, suche nitki same zostały. Bałam się ze w tej ciaży też tak będzie ale nic się nie powtórzyło, włosy tak jak były tak sa... I niech tak zostanie :-)
Achhhh te jedzenie, mam smaka na wszystko, no moze oprócz słodkiego, zdecydowanie chodzą za mną konkrety. Ja na jutro szykuję moją ukochaną lasagne a na niedzielę rosołek, i typowe śląskie drugie danie: rolady, kluski ślaskie, "zołza" (sos) i modro kapusta (czerwona) TYLKO na ciepło

Ostatnio mam wenę do gotowania więc szaleję :-)