Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

przez calą zimę chodzę z krótkim rękawem i bez skarpet co w zimie mi sie nigdy nie zdarzało
nawet na wyjście zakładam pod kurtkę cienka bluzkę z rekawem 3/4 no normalnie czasem to mi tak goraco ze az duszno 
Dziewczynki właśnie wyszłam ze szpitala. Nie jestem w stanie wszystkiego nadrobić ale bardzo za wami tęskniłam
Fioletowa a to po prostu wina szyjki? Taka twoja uroda, ze tak sie robi w ciazach czy zbieg okolicznosci ze w tej tez tak jest? Juz do konca musisz lezec? Trzymaj sie, Dacie rade, Ty, Natis, Xez i nokurcze P...co w szpitalu jest. Zapomnialam kochana nik
Ok spadam do lozeczka, filmik i spac.
fioletowa wspolczuje Ci bardzo.... w poprzedniej ciazy lezalam plackiem od 24 tygodnia. Szyjke mialam 0,5 cm i przepuszczala 1 palec... do tego doszly skurcze i szpital.... dostalam nawet zastrzyki na rozwoj plucek.....a finalnie mialam porod wywolywany w 42 tygodniu i mlody ani myslal sie rodzic
Mam nadzieje ze polezesz i szyjka troszke sie poprawi. Wypoczywaj, musi byc dobrze!!!!
reszty zagranicznych nie miałam koleżanki polecają hoppediz ale ja nigdy nie miałam więc się nie wypowiem
Fioletowa lezysz, masz kogos do pomocy?
aja nauczyłam się bez konsultacji z pomocą mamy która nosiła swojego synka -ale doradcą nie jest