Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Co najgorsze moge sobie pic ziola, jesc jogurty a to i tak nie idzie.
wiec moj mezus biedny jest ....
ja jakos wogole nie czuje potrzeby, kompletna posucha......
W poprzedniej ciazy tez mielismy zakaz gdzies od 17 tygodnia do konca ciazy. Moj M. mi ostatnio powiedział : "te Twoje dzieci to wcale nie chcą się ze mną kochać" he he No fakt co ciaza to zakaz na sex 

Za długo mnie chyba nie było, żebym dała radę na wszystko odpisać, więc tylko tak trochę...
A kobiecie w ciąży się nie odmawia, bo myszy zjedzą ;-)
Ale nie możemy narzekać - duzo, często i przyjemnie. Mikołaj chyba wyczuwa co się "święci" i jak Tata ma go odwiedzić to tak fajnie się układa, że nic tylko się kochać... haah na TVN film o facecie w ciązy hhah :-)

Regularnie kórsów nie robiew zasadze to mam do wyboru konsultacje (do 2 rodziców prywatne)albo warsztaty-max 4pary warsztatół nie prowadze bo niemam Działalności ani miejsca ale konsultacjie czasem robie jak ktoś sie do mnie zgłasz wtedy w rocznym rozliczeniu jako dodatkowe dochody umieszczam bo za często ich nie robie-najwięcej to kuzynki,ale od nich głupio kase brać.Mama trójki - już przyjmujesz zapisy na kurs z chustowania? Kiedyś mi się wydawało trochę dziwne (bo słaby kręgosłup dziecka, bo się udusi - takie było moje myślenie), ale jak zobaczyłam męża koleżanki z Córunią to stwierdziłam, ze ja też chcę mieć Maluszka tak przy sobie nosić.&&&
Korba jak ja Ci współczuję.. ja osobiście cykam się,że coś mi się tam na płucach czy oskrzelach osadza i co mi dadzą a Ty kolejny raz bidulo chorujesz..I Twoja Córcia też.
Oby faktycznie bez antybiotyku się obyło.Wracajcie do zdrowia.
Dosłownie...chory sezon się zaczął![]()