Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Ach płakać mi się chceZa grudzień jeszcze nie dostałam kasy, a dzisiaj się okazało że miałam dość krótką umowę przed ciążą i może być kontrola , więc kasy mogę jeszcze nie dostać przez 2-3 miesiące:-( Wszystko jakoś się wali....Ale Ty kochana teraz masz ważniejsze zmartwienie, dbaj o siebie i maleńką księżniczkę
![]()
Ale już czasami nie mogę wytrzymać i "uciekam" choć na troszkę na powietrze.
Mamo kubulki spokojnie ja miałam przecież podobne odczucia. Ale szczerze powiedziawszy teraz się juz cieszę ze będzie dwóch zbujnikow i nie wiem czy bym chciała żeby się to zmieniło
Może trzecia będzie cora kiedyś 
Natis - słonko Ty jakaś pechowa jesteśLeż, wygrzewaj się, i pij dużoooo, może herbatka z sokiem malinowym i cytrynką choć trochę ulgę Ci przyniesie.
Więc teraz mam herbatkę z miodkiem i cytrynką.
. Bajzel na kółkach a leniwców do roboty nie da się zagonić !!!!. A , jeżeli chodzi o jelita . Moja przyjaciółka leczy sie na jelita od lat i ma sprawdzonego , dobrego lekarza w Bytomiu . Dowiem się o namiary na niego, może sie przyda.. Niech gardło się leczy szybko !!!
. Trzymam kciuki żeby wszystko było ok &&&&&&&&&&&&&