Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Chyba mylisz pojęcia. Skoro podałaś link to może się z nim zapoznaj co oznacza ciąża jedno czy dwujajowa. Na zdjęciu są ewidentnie dwa oddzielne pęcherzyki. Nie są ze sobą powiązane. Więc jak najbardziej są to bliźniaki dwujajowe.To, że są dwa pęcherzyki nie świadczy o tym czy jest dwujajowe. Najważniejsze jest czy jest dwukosmowkowa i dwuowodniowa czy jedno. Ale to zbyt wcześnie, bardzo małe pęcherzyki, dopiero za jakiś czas uda się określić.
Jak chcesz to wpadnij do nas na wątek ciąza bliźniacza.
Link do: Mamaginekolog
Warto przeczytać.
U mnie ciąża dwuowodniowa i dwukosmowkowa właśnie. Powodzenia!
A który to tydzień według lekarza?Lekarz mówił że wszystko jest w porządku tylko że wczesnie jeszcze . Idę w poniedziałek właśnie do ginekologa i myślę że już będzie większe
Chyba Ty się mylisz, ja jestem właśnie w ciąży bliźniaczej. To że są dwa oddzielne pęcherzyki swiadczy o tym że mają pawdopodobnie dwie oddzielne owodnie, być może kosmówki tez. To czy jest ciąża dwujajowe czy jednojajowa zależy od tego czy były dwie komórki i dwa plemniki czy jedna komórka i jeden plemnik i kiedy nastąpił podział. Naucz się czytać ze zrozumieniem i skonsultuje się z lekarzem znającym ten temat A to ze sa dwa pęcherzyki może świadczyć o tym że sa dwie owodnie. Dyskutowalam na ten temat z moją ginekolog i dziewczynami z wątku ciąża blizniacza.ale jak pamiętam, Ty zawsze lubisz wtrącić swoje trzy grosze nawet jak nie wiesz o czym mowa.Chyba mylisz pojęcia. Skoro podałaś link to może się z nim zapoznaj co oznacza ciąża jedno czy dwujajowa. Na zdjęciu są ewidentnie dwa oddzielne pęcherzyki. Nie są ze sobą powiązane. Więc jak najbardziej są to bliźniaki dwujajowe.