Agnieszka Pe
Fanka BB :)
To ja też dla porównania powiem, że u mnie lekarz dopiero w 10 TC dostrzegł, że są 2 sztuki 
1k2o
Teraz walczę z 15 tygodniowymi klonami
1k2o
Teraz walczę z 15 tygodniowymi klonami
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pokażesz pierwsze zdjęcie z USG?To ja też dla porównania powiem, że u mnie lekarz dopiero w 10 TC dostrzegł, że są 2 sztuki
1k2o
Teraz walczę z 15 tygodniowymi klonami![]()
Jakie skotlowaneNie wiele na nim widać
Skupienie było głównie na tym czy w jajowodach nic nie ma przez pozamaciczną w wywiadzie
Na pewno statystycznie większa szansa, że będą dwujajowe, ale jednak pęcherzyki bezpośrednio do siebie przylegają więc ja bym nie miała pewności 100%. Dla porównania u mnie wyglądało to tak- zobacz że pęcherzyki są mocno oddalone i tu jest pewność że ciąża dwujajowa ( procedura in vitro-miałam podawane dwa zarodki podczas transferu)
Na pewno statystycznie większa szansa, że będą dwujajowe, ale jednak pęcherzyki bezpośrednio do siebie przylegają więc ja bym nie miała pewności 100%. Dla porównania u mnie wyglądało to tak- zobacz że pęcherzyki są mocno oddalone i tu jest pewność że ciąża dwujajowa ( procedura in vitro-miałam podawane dwa zarodki podczas transferu)