• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Cześć, mam pytanko

Cześć, mam do was pytanie. Ostatnio byłam u koleżanki, która ma 6 miesięcznego synka. Sama jestem w 4 miesiącu ciąży i zaciekawiło mnie to, że całowała go po stopkach, a przy zmianie pieluszki po tz. ,,siuraczku" i mam pytanie czy jeżeli dziecko całuje się po ,,tych" miejscach to czy ma to jakiś wpływ na rozwój dziecka?

reklama
Cześć, mam do was pytanie. Ostatnio byłam u koleżanki, która ma 6 miesięcznego synka. Sama jestem w 4 miesiącu ciąży i zaciekawiło mnie to, że całowała go po stopkach, a przy zmianie pieluszki po tz. ,,siuraczku" i mam pytanie czy jeżeli dziecko całuje się po ,,tych" miejscach to czy ma to jakiś wpływ na rozwój dziecka?
Nie wiem czy ma to wpływ, ale szczerze mówiąc to nie wydaje mi się normalne. Znam dużo osób, które całują dzieci po rączkach i nóżkach, ale tego rowniez nie polecam, bo jak wyżej wspomniano można czymś niechcący dziecko zarazić.
Zapytaj przy następnej okazji koleżankę, co to ma na celu i piszmy normalnie, że chodzi o penisa 😉

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry