Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

z drugiej strony jakby nie bylo, to w jakiejs czesci poznanska pyra tez bedzie ;-) pewnie dlatego tak mnie ciagnie za kopytkami, kluskami, pure, czy krokietami.
dzisiaj bylam w pracy a wy tak sie rozpisalyscie ze nie wiem co napisac
i ci wszyscy Vincenzo maja tak samo na nazwisko
?
a teraz ma z tym kupe problemow bo w urzedzie tez ja tak zapisali i musi uwazac zeby zawsze wpisywac 2 imiona niektorzy znaja ja jako Terese a inni jako Danke a moja mama nienawidzi tego imienia chociaz reaguja na wszystkie 2 z powodu tego wszystkiego my dzieci mamy tylko jedno imie.
. Na szczescie ojciec zorientowal sie w pore, tak dostalaby wezwanie do wojska
, ale wtedy pisali jeszcze recznie.Mnie w sumie fakt pozostawienia swojego nazwiska bardzo sie podoba, choc na poczatku, pamietam chcialam miec podwojne, moje i meza, tak to sobie wymyslilam, tak mi sie zawsze podobalo. Oczywiscie olsnilo mnie w urzedzie stanu cywilnego, kiedy urzednik oswiadczyl, ze tak nie mozna w Italii, wowczas troche mnie to zasmucilono coz w naszej polsce jest troche sparek co powinno sie zmienic..nie wiem jak wy zapatrujecie sie na zmiane nazwiska przez kobiete po slubie?
ja po tylu latach pobytu tu,tak sie przyzwyczailam ze nikt tu nic nie zmienia ze teraz to mi sie nie podoba...jak mieszkalam w polsce to bylo to dla mnie normalne,bo nie wiedzialam cyba ze na swiecie istnieja inne prawa..
czemu ja mam sie nazywac jak moj maz i jego rodziana nie jak moj tata,lub ktos z mojej rodziny?
, ale teraz to juz nawet sie ciesze, w koncu ma sie swoje nazwisko to samo od urodzenia, i ile problemow ono sprawia w urzedach, choc i moje do skomplikowanych nie nalezy, a i tak w zaklopotanie urzedasy wprawia
.