• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

cucciola przy takich chorobach czesto chyba zdarzaja sie wymioty, albo biegunka, moj Antos caly dzien wczoraj mial biegunke, a prawie nic nie je od dwoch dni...
tylko musisz zwracac uwage, w jakim czasie od podania antybiotyku zwymiotowala, CHYBA jak w okresie krotszym niz 1h to powinno sie podac antybiotyk jeszcze raz, w takiej samej dawce, wczytaj sie w ulotke,
a jesli chodzi o goraczke to jak leki nie dzialaja, mozesz sprobowac kapieli w wodzie o temp. 1-2 stopnie nizszej niz temp ciala, krotkiej kapieli oczywiscie, albo zimne oklady na glowe i plecki,
no i jak pisze anja pilnuj, zeby pila wode

zdrowka!!!

Ostatnia edycja:
reklama
dziekujemy za rady;-)na obiadek zjadla z 4 lyzeczki kaszki i teraz spi miejmy nadziej,ze minie szybko!!!ma na tydzien kuracje antybiotykowa:-(a wymiotowala 5godz.popodaniu antybiotyku

melduje sie i ja...
u nas tak jak u kosmitki Lorenzo goraczke mial wczoraj wieczorem i w nocy a teraz nie ma i z nosa leje sie katar narazie do pediatry nie poszlam bo nie widze takiej potrzeby a przez tel powiedziala ze to forma influenzale tak ze zbijam goraczke i robie mu inchalacje mam nadzieje ze to mu wystarczy zobaczymy dzisiaj wieczorem i jutro rano jak bedzie gorzej to pojdziemy do pediatry albo ona do nas przyjdzie.
cucciola podawaj jej picie strzykawka po troszeczku ale czesto

ale nas wzielo wyglada jak bysmy sie pozararzali przez forum:-D
zycze wam zdrowka bedzie dobrze

cucciola ..jak moj Mateusz zaczal chorowac...jak mial 8 mcy to wlasnie czesto wymiotowal....czesto kaszle prowokowal wymioty. Takie maluchy tez nie radza sobie z katarem wszystko splywa z dol i w nocy czesto wymiotowal ..puszczal torche takich belcikow sluzowatych katarowych. Przy pierwsej takiej akcji nocnej gdzie robil to na spiaco i zasypial wladowalismy na pogotowiu ..oboje przetraszeni.

ostatnie uaktulanienie z domu chorego dziecka....rano nie bylo goraczki ale o 12 juz skoczyla do 38,5..t.ak wiec nurofen...a juz myslalam, ze powoli rpzechodiz ta goraczka :-(((((((

cucciola Lorenzo wiele juz w swoim krotkim zyciu przeszedl tak ze mam nadzieje ze wykorzystal juz limit;-) jak Fiammi?
strega z ta goraczka to pewnie jak u nas, moze trwac kilka dni bo to grypa mam nadzieje ze szybko przejdzie

Ostatnia edycja:
Luczka ..no trzyma go juz 4 dzien ta wredna goraczka....na szcescie apetyt w miare dopisuje
myslalam,ze jak przyjda te wrozy to wybije te wredne wirusy/bakterie...a tu fala grypowa ...grrrrr

cucciola Lorenzo wiele juz w swoim krotkim zyciu przeszedl tak ze mam nadzieje ze wykorzystal juz limit;-) jak Fiammi?
strega z ta goraczka to pewnie jak u nas, moze trwac kilka dni bo to grypa mam nadzieje ze szybko przejdzie
mala spi i spi jak nieprzytomna:-(oby antybiotyk pomogl goraczka troszke opadla jak wczesniej mierzylam miala 38 stopni

no ja zaraz uciekam do mojego chorowitka..dzisja byl troche z tata i teraz popoludniu z babcia....jestem ciekawa jak poszlo usypianie popoludniowe...bo to czasme bywa problematyczne....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry