eve916
Fanka BB :)
Witajcie
zdrowka wszystkim chorujacym, tym malym i tym duzym, kurujcie sie i wracajcie do sil jak najpredzej. Sicilpol lepiej ciesz sie sloneczkiem kochana, choc moze i dojdzie do ciebie tez ta zima, wszedzie juz sypnelo;-), u nas pieknie sypie ku radosci dzieci, bo jak tak bedzie dalej pewnie szkoly dalej beda zamkniete.
Milej niedzieli wszystkim
zdrowka wszystkim chorujacym, tym malym i tym duzym, kurujcie sie i wracajcie do sil jak najpredzej. Sicilpol lepiej ciesz sie sloneczkiem kochana, choc moze i dojdzie do ciebie tez ta zima, wszedzie juz sypnelo;-), u nas pieknie sypie ku radosci dzieci, bo jak tak bedzie dalej pewnie szkoly dalej beda zamkniete.
Milej niedzieli wszystkim
a wczoraj to sie az poplakalam jak uslyszalam co zrobil ten chlopak ze swoim dzieciatkiem ,do rzeki wrzucil
uciekam teraz do malej zdrowia i jeszcze raz zdowia dla wszystkich maluszkow i mamus!!!
bo od wtorku zapowiadaja nastepna fale sniegu i zimna.u mnie w tej chwili jest -3 na termometrze.dzisiejszej nocy to woda w piecyku gazowym mi zamarzla
.ja ide rano do lazienki,odkrecam kurek z ciepla woda a wody nie ma,tylko zabulgotalo